İlker sonucu yetersiz buldu

Ortopedik Yatak Çökme Sorunu

07 Aralık 2024 11:56

Yataş'a ait İstanbul Ispartakule'deki bir bayiden 17.07.2024 tarihinde ortopedik çift kişilik bir adet yatak satın aldım. Satın almadan önce bayi sorumlusuna bel ve boyun fıtığı problemimin olduğunu, hâlihazırda kullandığım yatakta çökme sorunu bulunduğunu belirtip boyumu ve kilomu da söyleyerek uygun bir yatak almak istediğimi söyledim.
Çalışan personel, başka bir seçeneğe bakmaya gerek olmaksızın benim için en uygun olduğunu düşündüğü "Ortopedik Support Pocket Yaylı Yatak" ürününü tavsiye etti.
Bunun üzerine yatağı satın aldım.
İlk zamanlar gerçekten çok memnun kaldığım bu üründe maalesef yaklaşık 1 aydır yoğun derecede her iki tarafında da çökme meydana geldi. Bu nedenle yatağın vaat edilen konforu neredeyse ortadan kalktı.
Son taksitini Ekim ayında ödediğim yataktan sabah her kalktığımda bel ve sırt ağrısı ile uyanıyorum.
Yasal yollara başvurmadan önce, satıcı veya üreticinin bu platform aracılığıyla soruna çözüm bulmalarını rica ediyorum.

09 Aralık 2024 08:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

11 Aralık 2024 09:16

Yataş müşteri hizmetlerinden 09.12.2024 tarihinde arandım. Garanti kapsamında ürünün tamirinin yapılabileceği söylenince tamir teklifini kabul ettim. Adres ve iletişim bilgilerim alındı. Randevu için aranacağım söylendi. Bugün itibariyle henüz dönüş olmadı. Halen bekliyorum.

Yatağın Ortasında Sertlik Ve Yanlarda Göçme Nedeniyle Bel Ağrısı Yaşıyorum

08 Ağustos 2025 19:47

Yataş Yatak Eve Gelince Mağazadaki Konforu Kaybetti Bel Ve Boyun Ağrısı Başladı

Saadet
27 Ağustos 2025 11:38
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yatak Seçimi Ve Yetersiz Müşteri Desteği

Kübra
07 Aralık 2024 12:50

Memet
16 Mayıs 2024 12:03
Elif sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2025 13:32
kisa-surede-coken-yatak-icin-degisim-talebim-reddedildi-3.jpg