Ncr sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Yırtık Defolu Ürün Gönderimi

Yataş Yırtık Defolu Ürün Gönderimi
31 Mayıs 2024 13:38

Marmara Forum Enza Home'den Yataş 'Duchess Ultra care' adlı çift kişilik yatağı satın aldım. Fakat ürün defolu / yırtık geldi. Teslim esnasında gelen kişiler hemen imzalayın deyip yatağı atıp gitmişler.

3-4 gün sonra yataktaki deformeyi fark edip müşteri hizmetlerine ulaştım. Teslimat sırasında imzalamışsınız tutanak yok diyerek ancak ücretli değişim veya onarım yapacaklarını söylediler. Üstelik bu durumu fark etmemiz halinde 3 iş günü içerisinde belirtmiş olsaydınız değişimi yapılır dediler.

Piyasada 5000₺ yatak varken marka diye tercih edip 20.000₺ ödeyip sıfır aldığımız ürüne yırtık geldiği halde tekrar para ödememizi istiyorlar yani. Teslimat sırasında imzalanan kağıdı mail olarak istedik, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağız. Sattığı ürünün arkasında durmayan ve personellerine yeterli bilgiyi veremeyen bir firma.

Bir hafta sonra nikahımız var, kullanılmayan bir evde, kullanılmamış bir yatak. Kötü niyetli olsak yatağı kendimiz yırtsak uğraşmak istesek, 3 iş günü içinde değişeceğini zaten bilerek ertesi gün veya akşamına arardık. Maalesef karşımızda sorun çözebilecek muhatap yok.

03 Haziran 2024 08:03 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

19 Eylül 2023 16:12

Hacer