Yemeksepeti Sipariş İptali Sonrası Ödeme Sorunu

10 Aralık 2024 14:57

01.12.2024 tarihinde panel üzerinden verilen Yemeksepeti siparişini yapıp Yemeksepeti kuryesine teslim ettiğimiz halde, kurye kaynaklı iptal edilmesine rağmen ürünün parasını Yemeksepeti'nden alamıyoruz. Mail ile, panel üzerinden ve telefon ile yaptığımız hiçbir başvurudan sonuç alamadık. Sonuçta bsz ürünü yaptık. Kuryenize teslim ettik. Olay bizden çıktı, sonrası siz, kuryeniz ve müşteriniz arasındaki problemdir. Sonuç olarak bize ödememizin yapılmasını istiyoruz.

23 Aralık 2024 23:01

Yemeksepeti restoran paneli üzerinden aldığımız gxsu-z11t numaralı siparişi eksiksiz olarak yapıp, Yemeksepeti kuryesine teslim ettik. Kurye siparişi müşteriye teslim etmeyip kendisi yemiştir. Kurye kaynaklı iptal yapılıp, sipariş iptal edilmiş. Bizle ilgisi olmayan bir durumda Yemeksepeti bize ödemesi gereken parayı ödememekte dir. Onlarca kez mail ile, telefon ile, panel üzerinden yardım merkezi ile iletişime geçmemiz ve ödememizin yapılacağı bildirilmesine rağmen, bugüne kadar paramızı alamadık, resmen paramızı gas p ettiler.

13 Aralık 2024 18:42 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Geri bildiriminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu hakkında gerekli incelemeleri gerçekleştireceğiz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı Çözümleri

Şaban
Şaban
17 Aralık 2024 14:13

Arkadaşım neyi inceliyorsunuz, amerikayımı yeniden keşfediceksiniz, yoksa atomumu parçalıycaksınız. Siparişi veren sizsiniz, siparişi alan kuryeniz, siparişi teslim etmeyip yiyen kuryeniz. Biz bunu biliyoruz. Kuryelerinizin her zaman yaptığı bir iş bu. Ben siparişi yapıp senin kuryene teslim etmişim, senin kuryen almış müşteriyi bulamamış evine götürüp yemişse suç benim mi. Benimle işiniz bitti. Problem kuryenizle sizin aranızda. Siz benim paramı ödeyin başka bir şey istemiyorum.

30 Aralık 2024 09:42
Adem sonuçtan memnun değil

10 Ocak 2025 15:27

24 Kasım 2023 15:30
Yılmaz sonuçtan çok memnun

25 Ocak 2024 00:03
"2. İademi de yaptılar 1 Şubat itibariyle. Teşekkürler..."

23 Aralık 2024 12:11

Yemeksepeti Kategorileri