Yves Rocher Comme Une Evidence - EDP - 100 Ml

Yves Rocher Comme Une Evidence - EDP - 100 Ml
19 Mart 2024 14:41

11 Şubat 2024 tarihinde daha önce de kullanmış olduğum Comme une Evidence - EDP - parfümünü Hilltown AVM'de bulunan Yves Rocher mağazasından 100 ml için 1350,0 TL vererek satın aldım. Satışı yapan çalışan çok tatlı biriydi, hatta mağaza alışverişimden sonra hakkında anket bile doldurdum. Bana ısrarla parfümün sadece şişesinin değiştiğini belirtti fakat koku eski koku değil, kalıcılık hiç yok. Eski kullandığıma güvenerek büyük boyunu aldım ancak günde 10 kez sıksam bile 5 dakika dahi kokmuyor üstümde. Sizin kalitenize güvenip tereddütsüz aldım ve çevremde ürünlerinizi kullanan çok kişi var. Bu mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum. Varsa elinizde eski şişesiyle değişim yapabilir, para iadesi yapabilirsiniz. Bir şekilde bu konuyu çözmenizi rica ediyorum. Aksi takdirde şikayetlerime başka platformlarda da devam edeceğim ve memnuniyetsizliğimi herkese dile getireceğim.

19 Mart 2024 16:22 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Funda
20 Mart 2024 10:03

Altındaki seri numarası

Funda
21 Mart 2024 16:17

Ben bu parfümün eski ambalajlı serisini istiyorum, mağaza ısrarla vermiyor, yenisi ile değişseniz de koku kalıcılık aynı sonuçta sorunumu çözmüyor. Çalışanlarda haklı tabi ki ellerinden gelebilecek şeyleri yapıyorlar ama koskoca firma bir çözümü olmalı. Her yerden şikayetimi yaparak üstlere sıkıntımı ulaştıracağım. Ya para iadesini yapın ya da eski şişe parfümü tedarik edin lütfen. Yeni şişenin iadesini yaparım size.

Ersan sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Parfüm İçeriği Ve İade Sorunu

04 Aralık 2024 10:34

Hediye Parfümde Akma Sorunu Ve Değişim Talebimin Reddedilmesi

12 Haziran 10:30
Merve sonuçtan çok memnun

21 Mart 13:10
"Mağaza görevlisi Betül Hanıma çok teşekkür ederim. İademi kabul etti ve ilgilendi. Ayrıca şikayetim üzerine iletişime geçen Gökçe hanıma ve markaya da teşekkür ederim. Sorunum çözüldü ve para iadesi gerçekleşti. Ama lütfen parfümü eski formuna kavuşturun. Çok üzülüyorum. Eski kalıcılığı ve kokusu tekrar gelsin. Lütfen."
Yves Rocher Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru