Zara İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği

Zara İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği
Sad
25 Aralık 2024 17:50

Yaklaşık 25 gün önce Zara'dan aldığım bir ürünü iadeye yolladım, iki gün sonra iade kabul edildi. Ancak günlerce iadem yatmadı. Bunun üzerine defalarca müşteri hizmetlerine bağlandım, iadeyi yatırdıklarını ve bankaya bağlı olarak 14 gün içinde geleceğini söylediler. Bekledim ve iadem gelmedi. Bunun üzerine bankamı aradım, bankam herhangi bir iade işlemi gözükmediğini, gözüktüğü an zaten yatırdıklarını iletti. Yani 14 gün bile beklememe gerek yokmuş, aslında yatırmamışlar. Tekrar Zara müşteri hizmetlerine bağlandım ve bu durumu anlattım, incelemeye aldılar ama hiç ses soluk çıkmadı, sorunum çözülmedi. Yani bir noktada artık kendimden şüphe edip hesap dökümüne baktım, farklı bir hesaptan almış olabilir. Miyim diye ve o zaman bu aldığım alışveriş tutarının Zara'dan değil de Cookshop'tan çekildiğini gördüm.

Bunu da aktardım müşteri hizmetlerine, onlar hiçbir şey yapmadıkları için sorunu ben çözmeye çalıştım. Sonra bana bir mail geldi, IBAN istendi, yani bende ilettim müşteri hizmetlerine bilgilerimi. Bunun üzerine de günler olmasına rağmen hala atılmadı, soruyorum incelemede diyorlar ama beni bu durum hiç ilgilendirmiyor, bana bir açıklama bile yapamıyorlar. Ben Zara'nın uygulamasından aldım ürünü, ne demek Cookshop? Bunu bana açıklayamıyorlar, iadem de hala yapılmadı. Şimdi ben paramı nasıl geri alayım, öneriniz var mı? Fotoğraflarda tarihe bakıldığında her şey açıkça gözüküyor.

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem

Hale
07 Nisan 2025 01:35

Gül
09 Ekim 2024 02:53
Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Sedef
09 Mart 2024 16:06