İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Ümraniye Şubesinde İş Güvenliği Ve Müşteri Hizmeti Sorunları

25 Ekim 2024 15:47

Zırhlı toptan market Ümraniye şubesinde raflara mal yetiştirme telaşındaki forklift sürücülerinin hiçbir iş güvenliği kuralına uymadan yukarı raflara yükleme yapmaları çok tehlikeli bir durum oluşturmaktadır. Ne kafalarında bir baret var ne de yanlarındaki müşterilerin kafasına bir şey düşermi umurlarında değil galiba. Nasıl bir iş güvenliği zafiyeti var şaşırıp kaldım. Arkadaşlar yasa gereği de kendinizin ve çevrenizin güvenliğini tehlike atmamalısınız. Bu durumu mağaza sorumlusuna söylemek istedim. Birkaç kişiye ortada sorumlu yok. Hele bir de kasap reyonunda ki arkadaşlar zorla çalıştırılıyor herhalde. Birisine et verirmisin dedim burda yok depodan getirelim 20 dakika sonra gel dedi. Şaka gibi arkadaşlar ben senin keyfini mi bekleyeceğim. Suratlar gülmez ters ters cevap verme ve konuşmalar, arkadaşlar sizi zorla orada çalıştırıyorlarsa söyleyin bilelim yani, işini severek yapmayacak isen ne işin var orada meşgul etme bari. Galiba uzun ama çok uzun bir süre rotamı başka marketlere çevireceğim. Hem alışveriş yapacağım iş güvenliği olmayan bir yerde üstüne canımız tehlikeye girecek ve bir de ters ters konuşan suratına bile bakmayan kişilerin maas almasına sebep olacağım. Problem yok diğer kurumsal olan müşterisine değer veren marketler keşfetmek çok zor değildir. Değil mi.

Toptan Markette Güvenliği Hiçe Sayan Sorumsuz Çalışanlar

01 Haziran 2025 14:32

10 Eylül 2023 00:51

30 Eylül 2024 15:42
Seren sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2024 14:37

06 Nisan 2024 16:21