Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
06 Eylül 2024 12:33

A101 den aldığım Piranha 9921 model sözüm ona akıllı saat çöp çıktı. Sadece 1 günde tamamen kullanılmaz halde şarj olmuyor. Açılmıyor. Verdiğim parayı helal etmiyorum. Böyle yerlilik millilik olmaz. Bundan sonra ne A101 mağazasına gidip alışveriş yaparım ne de Piranha denilen markayı. Ödediğim her kuruş hayır getirmesin. Umarım tez zamanda Çin çakması Piranha denilen markadan tüm Türkiye kurtulur.

Hasan
15 Eylül 2024 22:18

O kadar eminler ki müşteri kaybetmeyeceklerine lütfedip de arayıp özür dileme zahmetinde bile bulunmadılar. Büyüklüğünüz batsın. Bundan sonra benden A101 e delikli kuruş işlemez. Ödediğim para son kuruşuna kadar haram olsun

A101 Piranha Şarj Adaptörü Pişmanlığı

13 Ocak 2024 15:08
A101 Piranha Şarj Adaptörü Pişmanlığı
Tuğba sonuçtan çok memnun

Tuğba
08 Ağustos 2024 17:08
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

A101'den Aldığım Piranha Akıllı Saatte Renk Ve Performans Sorunları

Burcu
14 Mart 18:20
A101'den Aldığım Piranha Akıllı Saatte Renk Ve Performans Sorunları
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Piranha Akıllı Bileklik Batarya Şişmesi Ve Güvenlik Riski: Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

Emel
06 Eylül 13:18