Armut Uygulamasındaki Verilen Tekliften Vazgeçilmesinde

Nermin
10 Temmuz 2024 12:57

Armut uygulamasına dün itibarıyla hizmet veren olarak bir miktar ücret yatırıp kaydoldum. Teklif verdim. Bir geri dönüş olmadı, teklif verdiklerimden biri 1 saat içinde sistemde hizmeti iptal etti. İptal edilen bu durumda ona verdiğim teklifin ücretinin tekrar benim hesabıma düşmesi gerekir. Armut lütfen bunu göz önünde bulundursun. Bir tüketici olarak adil ve mantıklı olan budur. Ben de bu yatırdığım, hizmet veremediğim teklifi hizmet alan başka birine yapayım.

10 Temmuz 2024 13:42 (Şikayetten 44 dakika sonra)

Merhaba, Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

10 Temmuz 2024 13:52

Merhaba, Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

Kasım

Nermin hanım siz bu uygulamanın gerçek yüzünü bilmiyorsunuz bu uygulama ister işi kazanın ister kazanmayın sizden komisyon kesiyor ve bizlerden de yıllardır kesiyor bu uygulama usta sırtından para kazanıyor

Çağlar
29 Nisan 2024 10:50