Yanlış Bilgi Ve Tehditler Karşısında Mağduriyet

Adnan
23 Ekim 2024 22:02

Merhaba, ben Armut hizmet veren kullanıcısıyım ve Armut üzerinden müşteriyle anlaştıktan sonra müşteriyi taşınmasına 2 gün kala teyit amaçlı aradım. Müşteri, anlaştığımızda asansöre gerek yok, 1. kat diye belirtmişti. 2 gün kala teyit için aradığımda ise 'Eşim size yanlış bilgi vermiş,' deyip 6. kat ve asansör kurulması şart diye belirtti. Ben de asansör ücretini size yansıtacağım deyince, müşteri ayrı havalara girip 'Seni rezil ederim, Armut üzerinden sana kötü yorumlar yaparım,' deyip beni askeri personel olduğu için tehditlerde bulundu. 500 TL kapora almıştım ve bunu geri iade ettim. Kendisine gönderdiğim kaporasının dekontunu da Armut şirketine ilettim. Kendilerine defalarca dile getirdim ve bu adamın yaptığı yorumu kaldıracaklarını söylediler. 2 gün sonra kaldırdılar. Armut, 3 gün sonra tekrar arayıp, 'Yorumu yapan kişi bizi şikayet etti,' diye yorumu geri yayımladılar. Benim anlamadığım, Armut haklı olduğumu bildiği halde neden tekrar bir şahsın şikayeti nedeniyle yorumu yayımladı ki? Koskoca şirket, neyden çekindiniz? Askeri personel olduğu için sizi de mi tehdit etti? Acaba çok merak ediyorum ve bu yorumun kaldırılmasını talep ediyorum.

19 Kasım 2024 14:24

Armut uygulaması tamamen kara düzen üzerine yönetiliyor hak etmediğim kotu yorum ve Armut benim hakli olduğumu bildiği halde yorumu silip sonra tekrardan yorumu yansıtması çok ilginç gerçekten ben bunun için yasal işlem başlattım yorumu yapan şahıs askeri personel olduğunu söyleyip herkesi tehdit ediyor Belli ki sizi de tehdit etmiş

24 Ekim 2024 10:35 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

25 Ekim 2024 11:26

Merhaba, Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
22 Eylül 2023 12:16
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
14 Şubat 2024 00:11

Armut Olumsuz Yorumları Silerek Müşteriyi Yanıltıyor

Bilal
29 Ocak 2024 12:04

23 Mart 2025 12:41
Esin sonuçtan hiç memnun değil

Esin
16 Kasım 2023 14:41