Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Aveon Global Sigorta ile Ödemelerde Sürekli Gecikme

04 Ekim 2024 17:00

Merhaba, Ağustos 2023 tarihinde 06 *** *** plakalı aracımız Aveon Global'den sigortamızı yaptırmıştık. Mayıs 2024'te yaşanan kaza sonucu 1146800 numaralı hasar kaydı oluşturulmuş ve süreç başlatılmıştır. Değişimi yapılacak parçalar için önce yurt dışından parça bekledik, sonra sigorta yurt dışında parça getirmek istemedi ve binbir türlü bahanelerle ile parça arayışına müşteri olarak biz girdik. Türkiye içerisinde parçaları bulduk ve tedariğini sağladık. Bu kargaşa bile 2 aydan fazla sürdü. Ekspertiz tarafından bizim dosyamız Temmuz ayının sonunda kapanmıştı. Ağustos ayında ise Aveon Global Sigorta tarafından dosyamızın kapandığını öğrendik. Onlarca kez aramalarımızın arasından zoraki ulaşabildiğimiz bir çalışanınız tarafından dosya kapandıktan sonra 10 iş günü içinde ödeminiz yapılacaktır diye bize bilgi verdi. Bu tarih 9-10 Eylül tarihlerine tekabül etmektedir. Tabi ki verilen söz tutulmadı ve ödeme yapılmadı. Yine onlarca kez aramamızdan sonra zoraki ulaşabildiğim biri tarafından 30 Eylül için ödeme talimatı verildiği bildirildi. Ve tabii ki yine ödememiz yapılmadı. Bugün kılı kırk yararak ulaştığım bir çalışanınız bir kez daha 30 Eylül için ödeme talimatının verildiğini ancak 11 eylülden bu yana gecikmelerin olduğunu en yakın zamanda yatacağını belirtti. İlgili müdür/ yönetici kim ise görüşmek istediğimi belirttim. Görüştürülmedim. Gün içerisinde bana dönüş yapılıp net bir tarihin verileceği belirtildi. Bu saat oldu. Henüz bir bilgi gelmedi. Anlayacağınız aveon global olarak bu işi yapamıyorsunuz, verilen sözleri tutamıyor ve biz müşterilerinizi mağdur ediyorsunuz.

04 Ekim 2024 17:03 (Şikayetten 2 dakika sonra)
Ayça
Ayça
09 Ekim 2024 15:10

30 Eylülde hesabıma yatması gereken para 9 Ekim oldu iletilmedi. İletilmediği gibi telefon veya mail vasıtası ile kesinlikle ulaşamadım kimseye. Sizinle en yakın zamanda iletişime geçilecektir deniyor ve 9 Ekimde henüz kimsenin umurumda değiliz. Sanırım aveon global sigorta tarafından dolandırıldık.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 14:35

Kasko Şirketi Ödeme Yapmıyor Ve Ulaşılamıyor

18 Aralık 2024 09:10
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Aveon Sigorta'nın Ödeme Sürecindeki Aksaklıklar

07 Şubat 2025 14:50
Enes sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 13:48
Burak sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 18:08