Aleyna sonuçtan çok memnun

Baydöner Ve Glütensiz Beslenen Kişilere Karşı Tutumu

22 Temmuz 2024 20:38
Aleyna'nın Teşekkür Mesajı
“Geri dönüş yapıldı, sorun çözüldü. Teşekkür ederim kendi adıma.”

Merhaba. Bugün Manisa Magnezya'da gittiğim Baydöner markasında içinde ekmek olmayan bir yiyecek ya da ekmeksiz yapabilecekler mi diye sordum. Sebebini sorduklarında gluten hassasiyeti olduğumu söyledim. Başka bir çalışan daha gelerek gluten hassasiyeti ya da çölyak olanlara sipariş vermediklerini, yasak olduğunu söylediler. Önceden buradan yediğimi söylediğimde yeni gelen bir kural olduğunu belirtttiler. Bunun sebebini anlamakta güçlük çekiyorum. Satış yapmıyorum ne demek? Bizler yasak insanlar mıyız halktan dışlanıyoruz? Aldığımız ürün benim sorumluluğumdadır ister yerim ister yemem. Yapılan tutum çok çirkindi ve beni derinden üzdü. Bizlerin hayatını kolaylaştırmak yerine zorlaştırmak mı hedefiniz? Bizler için menünüze ayrı ürünler eklenmesini beklerken kapı dışarı edildiğimiz döneme gelmek büyük bir utançtır. Umarım bu hatadan en kısa sürede dönülür.

22 Temmuz 2024 20:42 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. 29472168 nolu şikayet tarafımıza ulaşmış olup, belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Birimimiz sizinle iletişime geçecektir.

23 Temmuz 2024 12:33

Bu yasak hakkında yazılı bir belge göstermenizi istiyorum.

30 Temmuz 2024 13:47

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. 29472168 nolu şikayet ile ilgili olarak tarafınıza iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Her türlü görüş ve önerileriniz için 4445080 nolu Müşteri Hizmetleri hattımızdan veya bizlere ulaşabilirsiniz.

30 Temmuz 2024 13:48

Geri dönüş yapıldı, sorun çözüldü. Teşekkür ederim kendi adıma.

23 Şubat 2025 22:05

Baydöner Antares AVM Çölyak Konusunda Ki İlgisizliği

14 Mayıs 2024 22:30
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Baydöner Gluten Hassasiyetine Karşı Duyarsız Hizmet

02 Nisan 2025 22:28