Aksu Mobilya'da Ücretsiz Kurulum Sözü Tutulmuyor

Muhammed
26 Aralık 2024 14:32

Kütahya merkez şubesi Aksu Mobilya'dan almış olduğum koltuk takımını bir süre depolama alanında beklettikten sonra kurulumunu yapmak üzere bayi ile iletişime geçtiğimde, il değişikliği sebebiyle servis ücreti alacaklarını belirttiler. Oysa ki ben bu koltuk takımını alırken, bana özellikle başka şehre gitseniz dahi kurulum ve montajın ücretsiz bir şekilde yapılacağı söylenmişti. Bayideki S**** adlı yetkili ile görüştüğümde, 180 derece dönerek, satış öncesi üslubu ile satış sonrası üslubu arasında dağlar kadar fark vardı. Resmen bağırır düzeyde konuşması ve başından savmak için takındığı tavır, sizlere 'Keşke almasaydım' hissiyatındaki pişmanlığı yaratıyor. Müşteri memnuniyetini benimsememiş, sadece satış odaklı çalışıyorlar. Sorun yaşamak ve paranızla rezil olmak istiyorsanız, özellikle Aksu Mobilya'ya gidip S**** Hanım'la alışveriş yapabilirsiniz.

26 Aralık 2024 14:35 (Şikayetten 2 dakika sonra)

30 Aralık 2024 09:16

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
06 Ağustos 2024 14:35
Bellona Ürünleri Sattıktan Sonra Arkasında Durmuyor
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 11:36

Seyfettin
16 Temmuz 12:59
Bellona İzmir Şubeleri Kurulum Hizmeti Sunmuyor Mağduriyet Yaşıyorum
Tenzile sonucu yetersiz buldu

Bellona Bin Bir Pişmanlıktır!

Tenzile
16 Ağustos 2024 14:28