Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
20 Eylül 2024 23:04

02.07.2024 tarihinde Bellona online sitesinden baza+başlık aldım, aldığım tarihten 1 ay sonra evime gelip kurulum sağlandı. Evime girdiği günden beri kaşıntıdan uyku uyuyamıyorum, zor bela uyusam da sabah kalktığımda her yerim kabarmış şekilde uyanıyordum. Sorunun artarak devam etmesiyle hastaneye gittim. Tahtakurusu ısırılmış teşhisi kondu ama göremediğim için alerjik bir reaksiyon da olma ihtimali düşünülerek ilaçlar, haplar, kremler kullandım. Bundan 3 gün önce gece yatağımda gözlerimle gördüğümde tahtakurusu olduğunu fark ettim ve sabahında önce Bellona'nın WhatsApp destek hattından yazdım, tamamen ilgisiz ve böyle bir durum olamayacağı şeklinde sözler söylenerek durumum ciddiye alınmadı sonrasında telefonla aradım ve servis kaydı oluşturuldu. Bugün evime servis geldi başlığın arka tarafını kaldırdılar ve tahtakurusu olduğunu gözlerinle gördüler. 1 hafta ya da 10 gün içerisinde aranacaksınız dediler, baza ile başlık birbirinden ayrıldı, başlığı balkonda bırakıp bazada bir sorun olmayacağını dile getirip gittiler. Sorunun devam edip etmediğini anlamak için akşam saatlerinde bazada 1 saat yattım ve tekrar ısırıldım, ekte ilettiğim kan görseli anlık olarak çekilen bir görüntü. Daha ne olmasını istiyorsunuz ki insanların sağlığını bu şekilde tehdit ediyorsunuz evimin her yerini sarsınlar mı istiyorsunuz? Yazıklar olsun. Sorunumun çözülmesini ve baza ile başlığın buradan alınıp götürülüp paramın iadesini istiyorum yoksa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve sizi dava edeceğim.

20 Eylül 2024 23:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Eylül 2024 17:24

Yeni Alınan Bazada Tahta Kurusu Sorunu Ve Değişim Talebi

Tuğçe
21 Temmuz 2025 13:21
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Bellona'dan Aldığım Ürünler Ve Servis Hizmetleri Kabusa Dönüştü

Fatih
19 Aralık 2024 22:59

Mümüne
05 Şubat 2025 14:21
Bellona'dan Alınan Baza Sorunu Çözümsüz Kaldı
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
19 Kasım 2024 13:53