Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Ataşehir BİM Müdürü BİM'e Yakışmayacak Hareketler Yapıyor

Hakan
27 Mayıs 2024 15:42

İstanbul Ataşehir İnönü Mahallesi Kurtoğlu Sokak'taki BİM'den pazar günü alışveriş yapmaya gittim. Dolapta tavuk almak istedim. Tavukların son kullanma tarihi bir gün veya iki gündü ama altta olanların bir hafta kadardı. Ben de onlardan alırken yan tarafta, kendisinin oranın müdürü olduğunu iddia eden bir hanımefendi, 'Oradan alamazsınız.' dedi. Ben de 'Neden? Buraya konduğuna göre alabilirim.' dedim. Sonuçta buraya konduysa alınabilir. Ondan sonra o da bana 'Sesinizi yükseltmeyin.' gibi ifadelerle hitap etmeye başladı. Ben de 'Sesimi yükseltmiyorum, bir bayansınız.' dedim. Daha sonra hakaret etmeye başladı. 'Buranın yetkilisi kim?' dediğimde 'Benim.' dedi. İsmini istedim, ismini bile vermedi. Bu kişinin acil bir şekilde uyarılmasını istiyorum. Daha farklı platformlara da şikayette bulunacağım. Ben de ürünleri orada bırakıp çıktım. Lütfen bu kişiyi uyarın. İşten çıkarılmasını istemiyorum ama vatandaşlara öyle davranmasın. Ben de kamu çalışanıyım, bu tür olayları çok iyi biliyorum. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Perihan
12 Ocak 16:46
Didem sonuçtan hiç memnun değil

BİM Mağazasında Saygısız Ve Kaba Çalışan Davranışı

Didem