Dilara sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2024 13:33

Bir Günde Kargo şirketi, Zara kargomu 27.09.2024 tarihinde teslim edilmediği halde teslim edildi olarak sisteme işlemiştir. Müşteri hizmetlerine asla ulaşım sağlayamıyorum. Kuryeye ulaşım sağlayamıyorum. Kargom nerede? Ve zararım nasıl karşılanacak? Kurye bilgileri ve şube bilgileri ekteki fotoğrafta mevcut. Başakşehir Bir Günde Kargo şubesinin telefon numarası bile yok. Sizi Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim. Bana acilen dönüş yapmanızı istiyorum.

01 Ekim 2024 07:45

Kargo elemanı tarafıma ulaştı bahsi geçen adrese kargomu teslim ettiğini iddia ediyor ama yalan söylüyor çünkü adres bir şirket ve kameralarla dolu 20.28 de teslimat düştükleri saate baktığımızda bir günde kargo şirketine ait bir araç gelmemiştir teslimatta gerçekleşmemiştir. Tüketici Hakem Heyeti'ne ve gerekli tüm mecralara kamera kayıtlarıyla başvuracağım yalan atarak insanların kargolarına alı koyuyorsunuz kargom nerede zararımı kim karşılayacak?

01 Ekim 2024 07:46

Rümeysa

Gerçekten hayret verici, yanıtınız için teşekkür ederim

Rümeysa

Kargonuzu alabildiniz mi acaba, aynı sorunu yaşıyorum

Dilara

Merhaba kavga kıyamet genel merkezi aradım kargocu bana ulaştı teslim ettiğini iddia etti gelmediği konusunda ısrar ettim meğerse hiç teslim etmemişler kargomu kavga edince 2 gün sonra teslim ettiler

Merve sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2024 15:10
Zara Ve Bir Günde Kargo'dan Şikayetçiyim
Süeda sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 12:25