Elektrik Sayacı Arızası Ve Yüksek Fatura Şoku

Elektrik Sayacı Arızası Ve Yüksek Fatura Şoku
19 Kasım 2024 01:07

Sorun şu ki elektrik sayacımız arızalanmış ama bundan haberimiz yok. Çünkü iş yerimin giriş kapısı caddeye bakıyor ama fatura bina girişine geliyor. Yani biri ön kapı diğeri arka kapıya geliyor. Binadaki oturan tanıdığımız kişiler faturanda ( 0 ) yazdığını söyleyince konuyu biraz araştırdım. Ve sayaç arızalanmış ve çalışmıyordu. Bende ilgili kişilerle konuştum birkaç gün sonra gelip saate baktılar bir zaman sonrada sayacı değiştirdiler. Benim faturam otomatik ödeme talimatındaydı yani fatura elime geçmediği için bende otomatik ödeme talimatı verdim. Gecikme ve elektrik kesintisi olmasın diye. Şimdi birinci faturada 2000₺ civarında fatura geldi ama ikincisi 10000₺ den fazla bir fatura geldi. Böyle bir ekonomide geçinmek o kadar zor iken nasıl bu kadar yüksek bir fatura gelebiliyor. Kaldı ki bu sorun benimle alakalı değilken. Faturaları ödemediğimizde 1 hafta sonra kesmeye geliyorlar bu kadar zaman nasıl görmemişler anlamıyorum. Bu konuda hem iyileştirme hem de taksitlendirme istiyorum.

19 Kasım 2024 01:04

Sayacım arızalanmış fakat 8 ay sonra haberim oldu. Faturam bina içine geliyor bizim kapımız binanın arka tarafında bu yüzden kesinti olmasın diye otomatik ödemeye aldım. Bina sakinleri tarafından benim tarafıma bilgi verildikten sonra müşteri temsilcisi ile iletişime geçip gereği yapıldı ama konunun benimle ilgisi yokken bana 10000₺ üzerinde fatura çıkartıldı. Çalışanların işini düzgün yapmaması yüzünden neden ben böyle bir faturayı ödeyeyim. Bu konu için üzerime düşeni yapmama rağmen cezasını bana kesiyorlar. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

07 Nisan 2025 11:04

Bedaş şirketinin yaptığı hatadan dolayı taksitlendirme yaptılar. Ve yetmezmiş gibi 1 ayda 3 fatura ödememi istiyorlar. Kendi hatalarını kabul edip taksitlendirdikleri faturaları bir ayda ödememi istiyorlar. Böyle saçma bir sistem görmedim. Hatalarını düzeltmezlerse hakkımı yasal yolla arayacağım.

07 Nisan 2025 11:07

Böyle bir taksitlendirme düzeni olamaz

07 Nisan 2025 11:09

Böyle bir taksitlendirme düzeni asla olamaz. Düzenleme yapılmadığı takdirde yasal yollara başvuracağım

Murat sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2025 23:01

26 Şubat 2025 17:33
Elektrik Sayaç Sorunları Ve Fahiş Faturalarla Mücadele
Hale sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2025 17:18
Kullanmadığım Elektriğin Faturasını Ödüyorum, Çözüm Sunulmuyor!
Osman sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 09:00
Boğaziçi Elektrik - BEDAŞ Bozuk Sayacımı Değiştirmiyorlar.

16 Mayıs 2025 16:27