08 Ağustos 2024 16:25

Kapı vizesi ile Samos'a gitmek için booking.com'dan rezervasyon yaptırdık. İDO vize başvuruları için bizden rezervasyonu iade edilemez şeklinde istediği için o şekilde yaptık. Zorunlu olarak 'paid' damgası olması gerektiği söylendi. Biz de Booking ve tesisten bunu talep ettik. Tesis, Booking ile iletişime geçmemizi ve onların bunu yapamayacağını iletti. Booking ile bunu iletmeye çalıştık. Bize sürekli otomatik mesaj yolladılar. 48 saat içinde dönüş sağlayacağız diye ilk etapta bizden rezervasyon bilgilerini talep ettiler. Biz de yolladık, tekrar otomatik mail attılar. 48 saati geçti. Tekrar tekrar yazdık, asla geri dönüş sağlanmadı. Tarafımıza müşteri hizmetlerine de bu süreçte ayrıca ulaşmaya çalıştık. Sistemleri üzerinden ona hiç dönüş yapmadılar. Rezervasyon tarihine az bir süre kalmasına rağmen geri dönüş alamadık. Rezervasyonu iptal etmek istedik. İptal sonucunda da çok komik bir rakam iadesi yapılacak gibi duruyor. Biz sadece 9 Euro'luk tutarın kesinti yapılacağını düşündüğümüz için iptal ettik, aslında kesintinin 500 küsur Euro olacağını sonradan fark ettik. Ücretin tamamını iade almak istiyoruz. Bu konuda ne yapabiliriz, yardımınızı bekliyoruz.

Yorumlar (7)

Barlas

Adaya girebildiniz mi bu şekilde damga olmadan

Barlas

Merhaba adaya bu şekilde girebildiniz mi dönüş yapabilir misiniz lütfen

Gülcan
Gülcan

Merhaba, paid damgası olmadan giriş yapabildiniz mi adaya? Bende şu an aynı durumu yaşıyorum. İşletme ücreti bookingin herhangi bir zamanda çekeceğini iletti

Barlas

Merhaba adaya girebildiniz mi bu şekilde

Ceren
Ceren

Merhaba ne yaptınız acaba? Aynı sorunu ben de şu an yaşıyorum da

Sudenur
Sudenur

Merhaba bende şuan aynı durumu yaşıyorum paid damgası ile ilgili. Bir çözüm bulabilmiş miydiniz

Erkan
Erkan

Merhabalar Öncelikle çok geçmiş olsun. Hiçbir şekilde paranızı geri alma durumu olmuyor. Şahsen ben 3 aydır uğraşıyorum. Buraya yazmanın da bir anlamı yok çünkü Türkiye merkezi olmadığı için buradan haberleri bile yok maalesef. Zannediyorum Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından intikam alıyorlar

Kürşad sonuçtan çok memnun

Kürşad
07 Temmuz 2024 15:46
"Sorunum özür dilenerek çözüldü;teşekkürler."
Booking Paramı İade Etmiyor!
Booking Paramı İade Etmiyor!
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 21:37

Rezervasyon İptali Sonrası İade Sorunu