Booking.com Para İadesi Yapmıyor

21 Eylül 2024 23:43

22 Ağustos tarihinde Paris studio chatelet lescot adlı otele rezervasyon yaptırdım ve 428,12 USD para çekildi. Ücretsiz iptal seçeneği olduğundan seyahatimi iptal ettim. Otele yazdım. İade edeceklerini söylediler. 1 ay oldu. İade yok. Müşteri hizmetlerine yazıyorum geri dönüş alamıyorum. Bir de Booking güvenli derler, asla güvenilmez. Para iademi yapmıyorlar. 15.000 TL'ye yakın param gitti ve kimseye ulaşamıyorum.

Belfun
Belfun

Yaren Hanım Merhaba, maalesef aynı sorunu yaşamaktayım. Sorununuz çözüldü mü?

Yaren
Yaren

Merhaba, hayır sorunum çözülmedi. Avrupa için telefonuma ekstra paket alarak Booking İngiltere hattını aradım. Onun dışında iletişime geçmek gerçekten çok zor hatta imkansız. Aradığınızda Türkçe konuşan yetkililer size bağlanıyor. İlgililerdi fakat çok uzun bir prosedüre soktular beni yaklaşık 2 hafta da bununla uğraştım. Daha sonra parayı yatırdılar fakat bu sefer de hesabıma para geçmiyor yani Booking yatırdığını iddia ediyor banka öyle bir iade yok diyor. Giden para geri gelmiyor yani

Uğur
Uğur

Aynı şekilde temmuz 29dan beri bekliyorum bende harcama itirazı yaptım banka öyle söyledi inşallah alabilirim paramı geri paranızı yatırdık diye mesaj atıyorlar ama bankada para filan gelmedi diyor kimse buraya güvenmesin bir daha

17 Eylül 2024 21:07

Booking.com Otel Zorbalığına Sessiz Kalıyor

Nurullah
13 Ağustos 2024 10:41
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 12:24