Bursa Büyükşehir Belediyesi Küçük Sanayi Kooperatifi Ait Olan Yer Yetkilileri Bulamıyorum

25 Ağustos 2024 16:51

İki yıldır yazmadığım yazı, vermediğim dilekçe kalmadı. Nilüfer Belediyesi'ni çağırdım; onlar topu büyükşehir Belediyesi'ne attı. Onlara yazdım, geldiler ve Nilüfer Belediyesi'ne topu attılar. Söylediğim yerin hiçbir şekilde kullanılmayacağını, hatta çivi bile çakılamayacağını söylediler.

İki yıldır, özellikle yaz aylarında cam ve pencere açamıyorum. Sitemizin altındaki dükkanlar mıcır taşı döktürdü ve her araç geçtiğinde toz kalkıyor, evlerimize doluyor. Balkonda rahat oturamıyoruz. Bu konu hakkında çözüm istiyorum. Daha düne kadar çivi çakılamaz dediğiniz yere dükkanlar nasıl mıcır dökebiliyor?

Belediye dün bana gelen mesajda, o alanın dükkanların otopark alanı olduğu ve bir şey yapılamayacağı belirtildi. Bu konu hakkında yetkili kişiyle görüşmek ve gerekenin yapılmasını arz ederim. Bursa küçük sanayi kooperatifi.

31 Mayıs 2024 10:34
Bursa Büyükşehir Belediyesi Yardım Talebi
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 09:25

02 Ağustos 2023 21:33