Duygu sonuçtan çok memnun

Chakra Mağazasında Beden Değişiminde Ekstra Ücret Talebi

13 Aralık 2024 20:05
Duygu'nun Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetleri ilgili tutarı arkadaşıma iade edeceklerini belirtti. Destekleriniz için teşekkürler”

Chakra Göktürk mağazasından bebek giyim kategorisinden alınan bir takımı bedeni olmadığı için değiştirmek istedik. Kasım indirimlerinde alınmış bir üründü ve beden değişimi için indirim bittiğinden dolayı 400 küsur tl fark ödemesi talep edildi. Hediyeyi alan arkadaşımız yanımızda olduğu için bu ödemeyi bize yaptırmak istemedi ve farkı ödedi. Mağaza çalışanları ve müşteri hizmetlerinden D**** Hanım asla yardımcı olmadılar. D**** Hanım'a iade değişim politikanız nedir diye sorduğumda bilgi alamadım. Mağaza çalışanlarından destek almamı söyledi. Çalışan iade değişim politikası hakkında nasıl bilgi sahibi olmaz. Kendim de perakende giyim sektöründe çalışıyorum ve hiçbir mağazada aynı ürünün beden değişimi için fiyat farkı yansıtılma olayını görmedim. Arkadaşımız bize 2 defa hediye almış gibi oldu ve çok utandık. Arkadaşıma bu ekstra ödemenin yapılmasını istiyorum. Chakra gibi prestij sahibi bir markaya bu yakışmıyor.

14 Aralık 2024 16:42 (Şikayetten 20 saat sonra)
16 Aralık 2024 15:59

Değerli Müşterimiz Merhaba, Firmamıza ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz telefon numarasından size ulaşamıyoruz. Tüm başvurularınız için departmanı hizmetinizdedir. Saygılarımızla. Chakra Mağazacılık A.ş

16 Aralık 2024 16:21

Müşteri hizmetleri birimini tekrar aradım. Mağazanın çözüm için tarafıma dönüş sağlayacağını ilettiler.

16 Aralık 2024 16:57

İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
27 Temmuz 2023 22:50
"Her ne kadar geç kalınmış olsa da ilgili departmandan arayan Başak hanım yaşadığım sıkıntıyı tekrar güzelce dinleyerek, yaşananalar için özür diledi ve extra bir indirim tanımladı. Konuyla ilgili tüm detayları ve sonrasında yaşadığımız sıkıntıları genel merkeze ileteceğini söyledi. Başak hanımın güzel, ılımlı ve pozitif yaklaşımından çok memnun kaldık. Herkes aynı yaklaşımda olursa sıkıntılar kolaylıkla hallolur diyorum ve şikayetimi kapatıyorum. Teşekkürler..."
Tuğçe sonuçtan çok memnun

Tuğçe
13 Kasım 2024 12:47
"Para iadesi yapıldı, teşekkürler."
Semiha sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Telefon Kaydı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleriyle Yaşanan Teslimat Mağduriyeti

Semiha
07 Temmuz 2025 13:38
Elif sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2025 11:35

Ezgilara