Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 14:54

24 Temmuz'da akşam 8 gibi mobilya kurulumuna gelindi, gelinmez olsaymış keşke. Yatak odası, oturma grubu ve yemek odası bölümünde eve getirilen her üründe sıkıntı çıktı. Yaklaşık üç aydır hiçbir şekilde Doğtaş tarafından yardımcı olunulmadı. Kaliteli olsun diye aldığımız eşyalar yerleştirirken evi elimizde kaldı. Bir ay kullanmadığımız yatağımızın altı çöktü. İki tane berjer gelecekti, ha bugün ha yarın diye oyaladılar. Bizi bir türlü getirmediler, para iademizi istedik. Berjerlerden, 'tamam, hesabınıza üç iş gününde yatırılacak' dediler. İki hafta oldu, hâlâ para ortada yok. Eşyaların alındığı mağazayı arıyorum, asla telefona çıkmıyorlar, geri dönüş de alamıyorum. Genel merkezi arıyorum, iade için alınan mağazayla görüşün diyorlar. Kimsenin kimseden haberi yok. Arızalı ürünleri gelip evime bıraktınız, gece 12'ye kadar kurulum yapılması başlı başına eziyet. Üçlü koltukta kumaş yırtığı, sandalyelerde taşımaya bağlı vuruklar, soyulmalar, montaj sırasında yanlış montajlamadan hizasız ürünler, kulplarda soyulmalar (yaklaşık 10 adet kulpta), gıcırdayan dolap kapıları, altı çökmüş, esnemiş yatak altı, dolap raflarında soyulmalar vs. vs. Bir tane sağlam ürün olmamasını firma nasıl açıklayacak bilemiyorum. Yakın zamanda THH'ye başvuruda bulunacağım.

30 Ekim 2024 15:00 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

31 Ekim 2024 13:50

Değerli Müşterimiz ; Sizi kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Çözüm Ekibimiz sizlere ulaşmaya devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Zeynep
Zeynep
06 Kasım 2024 12:13

Israrla belirtilen ikinci numarayı aramanız gerektiğini iletiyorum fakat asla verilen numara aranmıyor. Müşteri hizmetlerine sorduğum iade hakkında da bilgi alamadım kimsenin kimseden haberi yok şubeyle görüşelim diyorsunuz

Mine sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 12:41
Doğtaş Mobilya Mağduruyum İlgilenilmiyor Defolu Ürün Gönderiyorlar
Emine sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 18:48

06 Ağustos 2024 11:54
Doğtaş Mobilya Kurulum Günü Ve Eksikleri Tedarik Edememe Mağduriyeti
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 14:03
Doğtaş Bereç Mağazasından Alınan Mobilyalarda Büyük Sorunlar Yaşadım
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 13:11

Doğtaş Mobilya Kategorileri