08 Ekim 2024 11:24

Doğtaş mağazasından almış olduğum Sky genç odası takımının karyolasının başlığında kopma meydana geldi. Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede servis yönlendirildi. Servise resimleri attığımda kullanıcı hatası olduğunu ve ücretli olarak değişim yapacaklarını söylediler. İtme yapmadan bu hale gelmezmiş. Ben de kendilerine galerimi komple çekip attım. Oğlum bu kısma yaslanıyor, üst kısımlarında kopma vardı. Kontrol etmek isterken alt kısımlarından da koptu. Zaten çıkmış bir mobilyaydı. Ama servis aynı şeyi sürekli tekrar ediyor. İnsan dinlemek yok. Pardon ama bir çekme işleminde mobilyanız nasıl paramparça oluyor? Ben mobilyayı kucağımla mı kaldıracağım? İvedilikle mobilyamın parçasının değiştirilmesini istiyorum. Resmen bangır bangır reklam oynatan bir firma ürününün arkasında kalamıyor. Çok yazık.

08 Ekim 2024 11:30

08 Ekim 2024 12:19 (Şikayetten 54 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

08 Ekim 2024 16:21

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

09 Ekim 2024 09:18

Müşteri hizmetleri tarafından arandım. Başka hiçbir şekilde olmazmış. Ücretli değişim dışında bir şey yapamadıklarını söylediler. Bir de yaşadığım deneyimden dolayı üzgün olduklarını belirttiler ki, hiç sanmam. Bir daha bırakın Doğtaş almayı kapınızın önünden dahi geçmem. Bir de her markada böyle diyor. Siz gidin diğer genç odası firmaları ürünlerinin arkasında duruyor izleyin, örnek alın

09 Ekim 2024 09:22

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

09 Ekim 2024 13:53

Çözüm için gerekeni yapmak mı. Müşteri kaynaklı olduğu için ücretli olarak onarım yapabildiğinizi söylediniz. Koca mobilyaları biz kucağımızda taşıyacağız sanki. Kaldı ki ben zaten derdimi anlatmama izin dahi verilmedi. Kopma olmazmış yaslanmakla dendi. Müşteri temsilcinizede ilettim garantinizide istemiyorum kendi imkanım ile yaptırırım.

10 Haziran 2024 08:29
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 17:16
İrem sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2024 14:54
"İlayda hanıma desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim"
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2025 17:18

Doğtaş Mobilya Kategorileri