Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
08 Ağustos 2024 21:38

Dün İzmir Optimum mağazasından erkek arkadaşım habersizce Dyson almak için gitmiş. Oradaki çalışanla iletişime geçip düzleştirici almak yerine, ki benim saçlarım maşa yapılmış gibi kıvırcık kendi haline bırakıldığında ama ben düzleştirmeyi daha çok seviyorum ve düzleştirici kullanıyorum. Erkek arkadaşım haliyle fonksiyonlarını profesyonel şekilde bilmediği için kötü niyet aramıyorum çalışanda fakat düzleştiriciyi alacakken çok başlıklı olan Dyson’ı öneriyor. Haliyle o da daha iyi olacağını düşünerek onu alıyor ve üzerine hanımefendinin ısrarı ile sigorta da yapılıyor, toplam 25.000 TL'yi buluyor. Dün alındı, elime akşam ulaştı ve duştan sonra denedim fakat saçlarım omuzlarımda ve uç kısımları asla düzleşmiyor. Ben Dyson'un jilet gibi bir performans sergilemediğini zaten biliyorum fakat düzleştirici için gidilen ve farklı seçenek sunulup onun alınması sağlanıyor. Tabi ki hiçbir erkek bunun bilincinde değil ama verilen ürün benim saç tipime de uygun değil. Sonuç olarak o parayı çöpe atamayız, uçlarına ne yaptıysam dışa doğru kıvrılıyor, videosu bile var yaparken Allah'tan. Alınan mağazaya gittim ama kişisel ürünler hakkında ki kuralların bilincine vararak gidiyorum, sonuç olarak saç tipime uygun olmayan ve yanlış seçenek önerilmesi sonucu mağduriyetimin giderilmesini çok rica ediyorum. Küçük bir marka değil sonuç olarak Dyson. Ben ürünün fön şeklinde olduğunun ve doğal olduğunun bilincindeyim fakat tekrar belirtmek isterim. Saçlarım omzumda ve tüm başlıklar ile işlem sağlansa da uçlar asla düzgün bir hal almıyor. Lütfen mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. 14 günlük koşulsuz iade hakkım da var sonuç olarak yoksa yasal yollara başvurmak zorunda kalacağım. 25.000 TL az bir para değil, sonuç olarak ben almış olsaydım bilincindeyim performansların ama erkek arkadaşım almış ve hanımefendi de haliyle çok başlıklı olanın daha iyi olduğunu belirterek diğer ürünün satışını sağlamış ama görselde olduğu gibi içe de kıvrılsa saç tipine uygun değil maalesef üzülerek belirtiyorum ve mutlaka sonuç beklemekteyim.

Duygu
09 Ağustos 2024 10:38

Dyson beni arayıp bir şey yapamayacaklarını söylüyor satıcının seçimi yüzünden hem parayı çöpe atıyoruz hem ürünün kullanamıyoruz ben hayatımda böyle saçma bir şey görmedim şikayette bulunacağım teşekkür ederim parayı biz verelim ama sizin seçimleriniz ve yönlendirmeniz önemli olsun çok haklı sebepler tebrik ediyorum

15 Ağustos 2024 11:26 (Şikayetten 6 gün sonra)

Özlem

Sonuç nedir bizde de aynı sorun var

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Mağazasında Eksik Ürün Ve Saygısız Davranışla Karşılaştım

Tuğba