Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

EasyCep Sistemsel Sorun Adı Altında Paramızı Yatırmıyorlar

Hüseyin
06 Ağustos 2024 14:56

Cihazımı gönderdim, satışı onayladım. Bir saat içinde hesaba paranın yatacağı söylendi. Çağrı merkeziyle iki kez görüştüm, bir gündür para yatmadı. Sistemsel bir durum diye oyalıyorlar. Burada da haftalardır parasını alamayan insanlar var, mağdur ediliyoruz. EC24080200464 hesabıma paranın yatmasını talep ediyorum. Birkaç saat içinde yatmadığı takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim, ayrıca hukuksal süreç başlatacağım. Çağrı merkezine de belirttim.

10 Ağustos 2024 12:25

5 Ağustos da satışını onayladığım telefonumun ödemesi hala banka hesabıma gelmedi ortada nitelikli dolan dırdırcılık var çağrı merkezine ulaşamıyorsunuz WhatsApp dan yazınca aldığınız cevapların hepsi aynı oyalamaca sistemsel arıza var deyip geçiştiriyorlar buradanda otomatik cevap atıyor ardından aranıyorsunuz arandığınızda yine aynı cevap sistemsel arıza var finans birimine mail attık yazıyorlar pazartesi günü elimdeki kayıt ve delillerle beraber mahkemeye başvuracağım ayrıca buradaki emsal şikayetleride değerlendirmeleri için dosyaya ekleyeceğim.

profile profile
06 Ağustos 2024 15:01 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

06 Ağustos 2024 15:12
Hüseyin
07 Ağustos 2024 18:16

Çözüme hala ulaşılmadı yaptığınız şey sadece sistemsel hatadan dolayı gönderemiyoruz mail attık bunun dışında çözüm aramıyorsunuz yarından itibaren gerekli yerlere şikayette bulunarak hukuksal süreç başlatıyorum.

19 Ağustos 2024 15:16

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Burcin

19 Ağustos 2024 15:16

Abdullah sonuçtan memnun

Abdullah
28 Nisan 10:35
"Yazdığım mesajdan sonra hemen geri dönüş sağlayıp ürünün geri gönderimini sağladılar. Çözüm merkezinden P**** Hanım'a ilgisi için teşekkür ediyorum. İlk aradığım müşteri hizmetlerinden de aynı hassasiyeti görseydik farklı başvurulara gerek kalmazdı. Kargo geldikten sonra tekrar bir değerlendirme yapacağız. Şimdilik sorun çözüldü. Teşekkürler."
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Satılan Tabletin Ödemesi Gecikti, Şikayetime Cevap Verilmiyor

Hakan
13 Ağustos 11:17
Umut sonuçtan hiç memnun değil

EasyCep Ödeme Yapmıyor Oyalıyor.

24 Temmuz 2024 12:24

06 Ağustos 2024 14:16