Osman sonuçtan hiç memnun değil

EasyCep'ten Aldığım Cihazın Pil Sorunu Ve İade Süreci

27 Kasım 2024 17:17

EasyCep'ten 31.08.2024 tarihinde Apple 13 Pro 256 GB cihaz aldım. Çok iyi kondisyonda olan cihazımı takasta kullandım ve üzerini nakit ödedim. Cihazı alırken pil %90 seviyesindeydi, ancak aldıktan 10 gün sonra %87'ye, 14. günde ise %85'e düştü. 1 ay sonunda pil %84'e düştü ve garantiye gönderdik. Ancak 01.10.2024 tarihinden bu yana cihaz sizde ve 27.11.2024 oldu, hala cihazı düzgün kullanamadım. İade ödemesi bekliyorum, fakat firma sürekli finans departmanına ilettik diyerek geçiştiriyor. Ödememin acilen yapılmasını bekliyorum. Ayıplı ürün satışı oldu. Özür mahiyetinde aranabilirdim ama EasyCep ne arıyor ne de iş çözüyor. Ülke ekonomisine katkı sağlasın diye yenilenmiş cihaz alalım dedim, elimdeki iPhone 13 cihazımı verdim. Paramla rezil oldum. 2 aydır ikame denilen bir cihazla günde 5-6 kere şarj edip cebimde powerbank ile gezmekten sıkıldım. Bir an önce ödeme talep ediyorum, yoksa ben de yasal haklarımı kullanarak sizi hem maddi hem manevi tazminat ve avukatlar aracılığı ile yasalar önünde hesaplaşmaya çağıracağım. Kargoda cihazımı kaybettiniz, kimse telaşlanmadı. Cihaz Kahramanmaraş Piazza şubesine gelip tekrar gitmiş. Servis yazmayan telefon %84 ile gönderilen telefon nasıl ekranda servis yazıyordu diye kayıt ediyorsunuz. Bende garantiye gönderme evrakları var ve ödemem yapılmazsa ya da işim çözülmezse avukata vekalet verip geri çekileceğim. Artık sizinle uğraşmaktan sıkıldım, bıktım, bitkinlik geldi!

12 Aralık 2024 18:31

Sayısız arama sayısız mail den sonra dün nihayet iade işlemimi yaptılar bir daha asla tercih edeceğim bir firma değil çözüm masasıda çözüm sunamadı en son yatırdılar parayı da o şekilde sonuçlandı eğer yasal süreç dolmuş olmasaydı onu da ödeme yapmayacaklardı

05 Aralık 2024 15:22

EasyCep in ısrarla geri ödeme yapmaması tüm bilgiler ellerinde var ama oyalıyorlar para iadesi yapmamak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar evet sizin yasal hakkınız var ya tüketicininde yasal hakları bulunmakta kesinlikle tavsiye edilmeyecek paranızla rezil olunacak bir firma mağaza camlarında yazıyor kolay iade ama alakası dahi yok beni 01.10.2024 tarihinden bu yana süründürüyorlar ödeme yapmıyorlar ilgilenmiyorlar para iadesi isterseniz pişman ediyorlar

03 Aralık 2024 15:29

Satılan ürünün hiçbir şekilde arkasında durmayan bir firma beni 01.10.2024 tarihinden bu yana mağdur ettiler en son cihaz değişimi yapalım deyip geçiştirildim ödeme iadesi istedim ama bir türlü ödeme yapmayan birbiri ile iletişimi olmayan ve satarken cicili bicili cümlelerin kurulduğu teknik servisinin yetersiz finans biriminin yetersiz olduğu bir şirket davalık olacağız yakın tarihte çözüm masasının çözüm sunamadığı iPhone 13 Pro sattılar bana takas ile ile iPhone 13 alındı üzerine para verdim iade işlemlerimi bir türlü tamamlamıyorlar arıyorum iadeniz yapılmış deniliyor bankanız ile iletişim haline geçin diyor yatan bir tutar yok diyorum bildirim oluşturduk deyip 10 gündür dönüş yapmadılar asla tavsiye edilecek bir kurum değil

27 Kasım 2024 17:20 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

27 Kasım 2024 18:37
28 Kasım 2024 11:14

Pelin hanım dün tarafıma dönüş yaptı ve özellikle cihaz ve iade işlemlerim ile ilgilenileceğinin beyanında bulundu bende tarafıma iade işlemim sonuçlanırsa buradan sizlerle paylaşımda bulunacağım

29 Kasım 2024 07:16

Halen bir dönüş yapılmadı tarafıma beklemedeyim 01.10.2024 den bu yana bekliyorum

30 Kasım 2024 17:16

Geri dönüş 1 defa yapıldı finans bölümü cevap vermiyor mesajlara bildirimlere ilgi alakasız kalınıyor Kimsenin kimseden haberi yok bildirim ile iş çözülmeye çalışılıyor ama cevap dahi yok

02 Aralık 2024 12:55

Halen tarafıma dönüş olmadı finans birimine mail attık inceleniyor deyip duruluyor takas ettik telefon verdim üstüne nakit para verdim ben size bekleyin inceleyim demedim ama iade işlemleri bildiğiniz çok yavaş ve ilgisizler o ona mail atıyor o ona bildirim atıyor ama benim hesabıma düşen bir iade işlemi yok kimsenin kimseden haberi yok ben paramı sizden mahkeme yolu ile mi alacam? Satarken peşin aldınız ücreti neden sattığınız ürünün arkasında durmuyor ödeme işlemini bir an önce gerçekleştirmiyorsunuz 01.10.2024 tarihinden bu yana hep bir oyalama taktiği mevcut önce garantide oyaladınız sonra iade de oyaladınız yeter artık ödemem yapılmayacaksa bende sizi mahkeme salonlarında oyalamak istiyorum hakkımızı illa mahkeme de mi isteyelim hem maddi hem manevi yıprattınız beni psikolojik olarak insanları parasını vererek aldığı bir üründen pişman ettiniz

20 Aralık 2024 16:38

EasyCep'te İade Süreci Kabusa Döndü

Furkan
28 Aralık 2024 15:31
Selçuk sonuçtan çok memnun

Selçuk
28 Ağustos 2024 20:36
"Ücret iadesi gerçekleşti. İlgilenen herkese teşekkürler. Buna benzer bir problem yaşayıp sürekli erteliyor ve çözmüyorlarsa mutlaka Şikayetvar'a bildirin arkadaşlar. Sesinizi daha fazla insana duyurmanızı ve ister istemez bir aksiyon alınmasına sebep oluyor."

Birden
22 Mart 01:10
Selman sonuçtan hiç memnun değil

İade Sürecinde Gecikme Ve Vade Farkı İadesi Sorunu

Selman