Ali sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 13:38

Merhaba, 01.10.2024 tarihi itibariyle apartmanımızda yapmış olduğumuz toplantı sonucu hem apartman sakini hem de yeni yönetici olarak apartman hesabını devir almaya çalışıyorum. İlk mailimi 2.10.2024 saat 20:43'ten bu yana, sayısını hatırlamadığım kadar çok mail ve telefon trafiğine rağmen 17 gün geçti. Sürekli defalarca aynı evrakları güncelleyerek ve istedikleri şekilde göndermiş olmama ve müşteri hizmetlerini ve çözüm merkezini defalarca aramama rağmen, “Evraklarınız tam, neden işleme alınmadı, devir olmadı, bilmiyoruz, başvurunuzu işleme aldık” demelerine rağmen, telefon aramalarıma ve göndermiş olduğum maillere rağmen tekrar tekrar benden aynı evrakları göndermemi istiyorsunuz ve hesabı devir etmiyorsunuz. Bıktırdınız. Eğer eksik varsa, aradığımda çalışan arkadaşınız nasıl benim evraklarımı görüntüleyip “Eksiğiniz yok” diyebiliyor? Gerçekten pişmanlıksınız. 2021 yılında seçimini yaptığımız banka devrini almaya çalıştığım Enpara.com’u ben önceki yönetime tavsiye etmiştim ve aynı zamanda 2012 yılından bu yana eski bir müşterinizim. Önceki yönetime tavsiyede bulunduğuma binlerce kez pişman olduğumu herkesin bilmesini isterim. Apartman hesabında bir bakiye olmasa asla sizi tercih etmezdim. Ayrıca hesabımızı kapatmak istediğimizi bildirdik, madem ki banka devrini yapmayacaksınız uğraştırmayın bu kadar. Resmen çağrı merkezi ile oyalıyorsunuz insanları; ne maillerime cevap veriyorsunuz ne de arayıp sorunu çözüyorsunuz. Enpara.com gerçekten ömür törpüsü. Gerçek bir yetkiliye ulaşmak ve sorunu çözmek mümkün değil. Ne kadar bekleneceğini de söylemiyorsunuz. Evraklarım da mademki tamamsa, bir hesap devri bu kadar zor olmamalı ya da en azından '3 iş günü, 5 iş günü süremiz var' şeklinde bir bilgi verin ki biz de mahcup olmayalım ödeme bekleyen insanlara.

19 Ekim 2024 16:17 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

Ali
19 Ekim 2024 17:31

Umarım bu kez talebimizi inceleme için yazmış olduğunuz bu cevap yazısı, cevapsız ve çözümsüz kalmaz sayın enpara.com yetkilisi...

Ali
21 Ekim 2024 20:57

2.10 2024 tarihinden bu yana süren telefon ve mail trafiğine rağmen Enpara.com beni arayıp sorunumla ilgilenmediler bende müşteri hizmetlerini aradım, çıkan müşteri temsilcisi bayanın sayesinde sorunum yani apartman yönetim Devri 19 gün sonra çözülmüştür. Tekrar adını KVK gereği veremediğim müşteri hizmetleri yetkilisi bayana çok teşekkür ediyorum, ancak şikayetimin hernekadar Enpara.com a ulaştırıldığını bildiren mesaj göndermiş olmalarına rağmen, Şikayetvar. Com aracılığı ile çözülmediğinin bilinmesini isterim. Saygılarımla

22 Ekim 2024 14:28

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 21/10/2024 tarihinde kendisine bilgi verdik.

Ayrıca beni çarpan kişilere bankacılık yapan ve İnternet üzerinden fake hesap açan tutarsız bir banka. Bu banka yüzünden benim paramı usulsüzce alan kişilere görmeden sahte kimlikle hesap açan banka... Kelime yazamıyorum yasaklı

Atakan
20 Ekim 2023 14:31
Enpara Çözdük Dedikleri Sorunu Çözmediler
Ceren sonuçtan memnun

Ceren
26 Ağustos 2023 14:47
"Şikayet sürecimden sonra müşteri temsilciniz süreci hızlandırarak erişim sorunumu çözdü. İlgisi için teşekkür ederim."

Enpara Hesabım Bloke Edildi Paramı Kullanamıyorum

İbrahim