Uçak Bileti İptalinde Mağduriyet

08 Ekim 2024 10:07

En uygun uygulaması üzerinden Ajet firmasından dün aldığım 1RJF9Z PNR kodlu 20 Ekim 19.35-20.55 Nevşehir-İstanbul uçak biletim sistemsel bir hata ile iptal edildi. Daha sonra yedeklere yazılma talebim oldu. Ek uçuş için yine ödeme aşamasına getirildim. Ama yine ödeme alınamadı. İptal süreçleri benden kaynaklanmamasına rağmen bilet paramdan işlem masrafları adı altında 300 lira ücret kesintisi oldu. Konu ile ilgili ne En Uygun firması ne de Ajet firması bir çözümde bulunuyor. Böyle bir ihmalkarlıkla ilk defa karşılaşıyorum, benim dışımda bir karar verilip, bedelini benim ödememi beklemeleri çok saçma. Ya biletimi tam vermeliler ya da ücret iademi yapmalılar.

08 Ekim 2024 10:14 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Geri bildiriminiz tarafımızdan kontrol ediliyor. En kısa süre içinde sizinle iletişime geçiyor olacağız. Değerli katkılarınız ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Enuygun Ekibi

Büşra
08 Ekim 2024 14:42

Geri dönüş sağlandı yapılan kontrollerde iptali benim yaptığım söyleniyor daha sonra açıklamam çarpıtılıp internet üzerinden farklı bir acenteyi aramış olabileceğim ve iptal işlemlerini onlar tarafından sağlanmış olabileceği söyleniyor, yani mağduriyetimin suçlusu sadece benmişim 😂

09 Ekim 2024 10:49

Ajet'ten İade Edilmeyen Ücret Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

28 Ekim 09:26
ajetten-iade-edilmeyen-ucret-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-4.jpg
ajetten-iade-edilmeyen-ucret-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-3.jpg
ajetten-iade-edilmeyen-ucret-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-1.jpg
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Uçak Bileti İptalinde Yetersiz Bilgilendirme Ve Mağduriyet

13 Ekim 11:29
ucak-bileti-iptalinde-yetersiz-bilgilendirme-ve-magduriyet-1.jpg
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 04:04
Enuygun Göstermelik "bilet İptal" Butonu Kullanıyor?
İslam sonuçtan hiç memnun değil

Yanlışlıkla Alınan Biletin İptalinde Yüksek Kesinti Mağduriyeti

20 Ağustos 02:18
yanlislikla-alinan-biletin-iptalinde-yuksek-kesinti-magduriyeti-1.jpg
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Bilet Değişikliğinde Yetersiz Bilgilendirme Ve Haksız Ücret Kesintisi

17 Ağustos 15:17