Serhat sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 15:07

Batıpark Enza Home firmasından birkaç parça mobilya aldık ve parasını peşin ödedik. Bize satışı yapan N***** Hanım tarafından aldığımız L koltuğun stokta olduğu belirtildi. Sadece satış yapabilmek için teslim tarihi bize 10 gün olarak belirtildi, stokta olmayan ürünler için de 6-8 hafta bir süre verildi. Ürün teslimatı belirtilen tarihten çok geç yapıldı. Stokta aldığımız ürünler 1 aya yakın geç teslim edildi. Ayrıca gelen ürünlerin ayakları hatalı montaj edilmiş geldi. Yedek parça için de 1 aydan fazla beklemek zorunda kaldık. Teslim tarihi konusunda sürekli farklı tarihler verilerek oyalandık, aldığımız hizmetten kesinlikle memnun kalmadık.
Ayrıca aldığımız ürünler için anlaştığımız miktar üzerinden sözleşme imzaladık, 2 gün sonra N***** Hanım arayıp yanlış hesap yaptığını ve fazla indirim yaptığını söyleyip bizden 5000 TL daha talep etti. Bu durumu sineye çekip 5000 TL ödeme yapmamıza rağmen bizi bu duruma düşürmeleri çok sinir bozucu oldu.
Batıpark Enza Home'da N***** Hanım dahilinde yetkili bir kişi ile görüşmek istediğimizde karşımızda yetkili bir kişi bulamadık, sürekli oyalama taktikleri ile 16 Ağustos gününe kadar oyalandık. Ürünler tarafımıza teslim edildi fakat keşke Enza Home'dan alışveriş yapmamış olsaydık.

28 Ağustos 2024 09:21 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 22:38
Enza Home'dan Satın Aldığım Ürünlerin Hala Elime Ulaşmadı
Gizem sonuçtan çok memnun

14 Mayıs 2024 18:23

22 Eylül 2023 12:43
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 19:43
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2025 12:06

Enza Home Kategorileri