Eureko Zorunlu Konut Sigortası

14 Mayıs 2024 21:55

Garanti Bankası'ndan konut kredisi çektim ve ödemem devam ediyor. 13.05.2024 günü hesabımdan poliçe numaralı banka konut poliçesi iznim ve onayım olmadan Eureko Sigorta tarafından para tahsil edilmiş ve yenilenmiştir. Bu hususta onayım varsa kalkmasını ve kendi rızam ve onayım olmadan tekrar yenilenmemesini istiyorum. Kredi kullanan kişiye talep etmesi halinde konut paket sigortası yaptırılabilir ve her yıl yenilenir. Konutlar veya sağlanan kredi ile yapılan meskenler zorunlu deprem sigortasına (DASK) tabidir. Sigortanın yenilenmesi kredi kullananın sorumluluğundadır. Kredi kullanan kişiye talep etmesi halinde hayat sigortası yaptırılabilir. Ayrıca sigorta özel klozunda da 'sigortalının sigorta poliçesini vade bitiminde yenileme zorunluluğu yoktur' ifadesi yer almaktadır. DASK ® dışındaki tüm sigortaların kredi kullanan kişinin talep etmesi halinde yapılacağı belirtilmektedir. Buna rağmen hesabımdan hiçbir şekilde onayım olmadan konut sigortası kesilmiştir. Bu ücretinde iadesini de talep ediyorum. Bilgim ve rızam dışında yapılan konut sigorta poliçesinin iptalini talep ediyorum. İptal edilmediği ve hesabıma geri iade edilmediği takdirde Tüketici Hakem Heyeti, Türkiye Bankalar Birliği ®, BDDK ® ve CİMER ®' e başvuracağımı bilgilerinize sunarım

Seyfettin sonuçtan hiç memnun değil

Onayım Olmadan Yenilenen Sigorta Ve Hesabımdan İzinsiz Para Çekimi

02 Temmuz 2025 13:11

12 Haziran 2025 17:19

Onayım Olmadan Yenilenen Sigorta Poliçesi Ve İzinsiz Kart Çekimi

28 Ekim 2025 13:29
Birsen sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2025 21:17
Yanlış Sigorta Yenilemesi Ve Haksız Kesinti Sorunu