Gökçe sonuçtan çok memnun

Getmobil İptal Edilemeyen Sipariş Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

17 Eylül 2024 18:31
Gökçe'nin Teşekkür Mesajı
“Resmen 0 telefon gönderildi, önyargıdan dolayı iade iptal etmeye çalışıyordum vazgeçtim. Değişen parça yok, sadece ilk telefonlar arası aktarım aşırı ısı oldu devam edecek mi onu gözlemleyeceğim. Teşekkürler...”

Getmobil'den 15 Eylül pazar günü iPhone 13 Pro 256 GB siparişi verdim. Şikayetvar'daki yorumlara baktıktan sonra fikrimi değiştirdim. Sitede iptal et vb. Hiçbir buton yok sipariş ekranında. Mail attım, WhatsApp'tan yazdım, telefon ettim, hep aynı dönüş. Fatura kesilmiş olabilir, ürün size gelsin sonra geri gönderirsiniz vb. Henüz kargoya bile verilmemiş bir telefonun faturasını kesmiş olamazlar.

Fatura iptal edemiyorlarmış, e-vergi mükelleflerinde fatura iptal edilebiliyor. Kesildikten itibaren bir hafta içinde. Göndermeyin istemiyorum iptal edin. Gelse de geri göndereceğim diyorum, hâlâ aynı açıklamalar. Gerek var mı bu kadar zorluk yaşatmaya, böyle bir müşteri deneyimi kazanmaya?

17 Eylül 2024 18:35 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba, Müşteri hizmetleri ekibimiz sizi arayarak detaylı bilgilendirmeyi sizinle paylaşacaktır. Sevgiler, Getmobil Ekibi

18 Eylül 2024 18:13

Bunu yapmak yerine bu akşam üstü faturayı kesip mail attılar. Kargolama da hala yapılmadığı halde. İptal etmemek için her şeyi yapıyorsunuz. Tebrikler.

18 Eylül 2024 18:38
getmobil-iptal-edilemeyen-siparis-ve-musteri-hizmetleri-sorunu-1.jpg

Malın teslimine kadar cayma hakkını kullanma hakkım var kendi mesafeli satış sözleşmelerinde ama prosedür böyle değil işleme alındı diyorlar. Sipariş verdikten sonra siparişlerim altında iade et butonu var yazıyor aynı sözleşmede ama yok. Ürün elime geçince iade edebilirmişim, bakalım orada ne zorluklar yaşayacağız yazacağım buradan. Firma hakkında yorumları size bırakıyorum.

19 Eylül 2024 12:50

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
15 Nisan 2025 14:42
Sipariş Edilen İphone 15 Pro'nun Teslim Edilmemesi Ve Fiyat Artışı Mağduriyeti
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim 11 Gündür Kargoya Verilmedi, Müşteri Hizmetleri Yetersiz

siparis-sonrasi-uzayan-iade-sureci-ve-iletisim-sorunu-2.jpg
siparis-sonrasi-uzayan-iade-sureci-ve-iletisim-sorunu-1.jpg
Havva sonuçtan çok memnun

11 Ağustos 2025 10:44
"G***hanıma çok çok teşekkür ediyorum kimse bu iyi ki var yoksa sonunda kalpten gidecektim Allah ondan razı olsun sorunu hemen halletti binlerce kez teşekkürler"

18 Şubat 2024 13:03
Getmobil İade Ücretini Geri Vermiyor, Konu İle İlgili Yalan Söylüyor!