Yasin sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 08:44

Bu firmaya geçtiğim günden beri epic games ve ubisoft Connect'ten indirme yapamıyorum. Kendilerine defalarca kez bu durumu anlatmama rağmen çözemediler. Sorunu bir de donanımsal hata olarak söylediler. Bilgisayar değiştirdim yine aynı sorun vardı. Windows güncelleştirmeleri bile yüklenemiyor inmiyor çünkü. İndirme hızı 0bit de kalıyor.

Dün 18:31'de bir hanımefendiye durumu anlattığımda sesini yükselterek konuşmaya başladı bende sakin olması gerektiğini insani şekilde sıkıntımı açıkladığımı söyledim. Buna rağmen hiç durmadan sesini yükseltince telefonu yüzüne kapattım.

Üstüne bana hattımı iptal ettirmem için SMS gönderdi. Bu firma kurumsallıktan çok uzak ve bir sorunu bile çözemeyen bir firmadır. Sorunum devam etmektedir. 3 ay içinde geçiş yapamazsınız diyorlar. Beni esir etmiş durumdalar. Yardımcı olmadıkları gibi telefonda seslerini yükselterek bastırmaya ve aşağılamaya başlıyorlar.

29 Haziran 2024 13:58 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhaba, Detaylı kontrol edebilmemiz için aboneye ait iletişim bilgilerini tarafımıza iletebilir misiniz?

Elrond
Elrond

Aynı sorun bende de var daha önce de olmuştu tarih şu an 06.08.2024 internet akşamları ölü gibi ubisoft Connect ve Rainbow six siege sunucularına bağlanmıyor internet dc sunucularında sorunu bildirince bizlik bir şey yok bizde sorun yok deyip geçiştiriyorlar doğruları söyleyince mesajları siliyorlar ama sorunu asla düzeltmiyorlar

Gıbırnet İnternet Bağlantı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

28 Kasım 2024 00:30
Evren sonuçtan hiç memnun değil

Gıbırnet Ping Sorunu Ve Stabil Olmayan İnternet

24 Temmuz 2023 00:34