Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Gündoğdu Mobilya Dikim, Kumaş, Sünger, İskelet Yapısı Kusurlu, Ürün İade Talebi!

19 Mart 2024 15:18
Yusuf
Yusuf
19 Mart 2024 15:17
gundogdu-mobilya-dikim-kumas-sunger-iskelet-yapisi-kusurlu-urun-iade-talebi-6.jpg

Bugün 19.03.2024 tarihi itibariye arızalar için gelindi. Bunlar kusur sayılmaz. Zamanla kullandıkça zaten yıpranacak dediler. Kanepeleri almadılar. Israr edince bunları da almıyoruz dediler. Zorda olsa iki berjeri aldılar. Artık antipati oluştu bende. Ne kadar haklı olursanız olun Gündoğdu Mobilya firması da ürün iadesini diye bir şey söz konusu değil. Satalım yeter muhabbetindeler. Ürünü ilk getirdiklerinde bile kabul etmiyorum dediğimde, arıza kayıtı çıkarılacak diyen bir firmadan ne bekliyorsunuz. Sıfır ürün için arıza kaydımı olurmuş. Ben Tüketici Hakları ile görüştüm. Faturam elime ulaşınca iade etmek için her şeyi deneyeceğim. Eğer sonuç çıkmazsa, o firmayı rezil etmek için ürünleri onların iş yerinin önünde TV kanalını çağırarak yakarım.

Serpil sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 21:22
gundogdu-mobilyadan-teshir-urunlerdeki-kusurlar-nedeniyle-iade-talebi-7.pdf
gundogdu-mobilyadan-teshir-urunlerdeki-kusurlar-nedeniyle-iade-talebi-6.jpg

Aldığım Sandalyeler Kısa Sürede Kırıldı, Çözüm Bekliyorum!

05 Ekim 2025 10:16
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2025 15:47
mobilya-teslimati-ve-kalitesinde-buyuk-hayal-kirikligi-yasadim-7.jpg