Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

HD İskender'de Et Az Pide Çok. Kağıt Kalınlığında Kesilmiş Döner Yedik

HD İskender'de Et Az Pide Çok. Kağıt Kalınlığında Kesilmiş Döner Yedik
08 Ocak 2024 13:17

HD İskender Bursa Nilüfer Carrefour SA AVM'de bulunan restoranında yıllardır İskender yemekteyiz. Ancak son aylarda porsiyonlardaki et miktarının önemli ölçüde azaldığını ve fiyatların artmasına rağmen bu durumun devam ettiğini gözlemledik. Dün, 2 Ocak 2024 tarihinde 1,5 porsiyon sipariş verdim ve karşılığında 235 TL ödedim. Menüde 630 gram olarak belirtilmesine rağmen, tabağa gelen etin çok aşırı ince kesildiğini ve miktarının yetersiz olduğunu fark ettim. Tabağımızdaki et, pidelerin üzerini zar zor örten incecik bir tabaka gibiydi ve yaklaşık 100 gram civarındaydı. Eğer pide yemek isteseydim, fırından pide alabilirdim. Neden 235 TL ödemeliyim ki? Bir çalışana durumu sorduğumda, eskiden ustaların el ile kestiğini, şimdi ise robot ile bıçaklı kesim yapıldığını belirtti. Porsiyonlar bu şekilde küçük olduğu sürece, Bursa Nilüfer Carrefour SA AVM'deki HD İskender restoranını bir daha ziyaret etmeyi düşünmüyorum. Bu durumun ilgililere iletildiğini belirtmek isterim.

09 Ocak 2024 18:11 (Şikayetten 1 gün sonra)
09 Ocak 2024 18:20

Arzu hanım aradı teşekkürler, gerekli uyarı ve düzeltmenin yapılacağının bilgisini verdi.

11 Aralık 2024 12:55

HD İskender Bursa Carrefour şubesi, geçmişe göre çok ama çok bozdu. Menüde 475 gr yazıyor 1 porsiyon iskender için (230 TL) ama gelen et incecik kesilmiş, tabağın çoğu ekmek. Sorduğumda 70 gr et var dendi. Bir, menüye et gramı yazmak zorunlu hale getirilmedi mi? İki, biz iskender mi yemeye geliyoruz pide mi? Pide yemek istesek fırından alırız. Defalarca uyardık, 2 senedir aynı. Halk olarak tepki göstermediğimiz sürece bu süreç böyle devam edecek.

Semra sonuçtan memnun

07 Ağustos 2025 22:38
"Şikayetim ile ilgilendiler teşekkür ediyorum"
hd-iskender-viaport-avmde-soguk-yemek-ve-eksik-urun-magduriyeti-1.jpg
Ali sonuçtan memnun

24 Mayıs 2025 10:34
HD İskender Üsküdar Şubesinde Kötü Hizmet Ve Hijyen Sorunları
HD İskender Üsküdar Şubesinde Kötü Hizmet Ve Hijyen Sorunları
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2025 16:45
Görsellerden Uzak, Soğuk Ve Kuru İskender Deneyimi