Hayri sonucu yetersiz buldu

Hepiyi Sigorta Müşteri Mağduriyeti

21 Ağustos 2024 16:56

17 Ocak 2024 tarihinde meydana gelen trafik kazasında, %100 karşı tarafın kusuru olduğu Trafik Polisi raporuyla tespit edilmiştir. Aracımın ilk kazası olması nedeniyle, sigortalı karşı tarafın ımm kasko poliçesinden aracımın değer kaybının karşılanması için hepiyi sigorta a. Ş.'ye 17 Ocak 2024 tarihinde dilekçe ile başvuruda bulundum.

Sigorta şirketi başvurumu 2024-351001976 numarası ile kayda almasına rağmen, dosya ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan uzun süre boyunca oyalamıştır. Bu süreçte yapılan tüm takiplere rağmen herhangi bir geri dönüş alamadığım için, 4 Temmuz 2024 tarihinde Sigorta Tahkim Komisyonu'na başvurmak zorunda kaldım. Ancak, hepiyi sigorta a. Ş.'nin imm olarak tahkim sistemine üye olmaması nedeniyle başvurum reddedildi.

Sigorta şirketinin bu ilgisizliği ve sorumsuz davranışı sonucunda mağdur duruma düştüm. Aracımın değer kaybı karşılanmadığı gibi, hukuki süreçlerin uzaması nedeniyle de maddi ve manevi olarak zarara uğradım.

Hepiyi sigorta a. Ş.'den beklentim, sigorta sözleşmesinde belirtilen haklarımın teslim edilmesi ve aracımın değer kaybının karşılanmasıdır. Ayrıca, yaşanan bu mağduriyetin giderilmesi ve diğer tüketicilerin de benzer sorunlarla karşılaşmaması için gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyorum.

21 Ağustos 2024 17:24 (Şikayetten 27 dakika sonra)
22 Ağustos 2024 16:50

Sn. Hayri Ö. Talebinizi detaylı olarak incedik ve sonuçlandırdık . Değerlendirme sonucumuzu iletmek üzere iletişim bilgilerinizden size ulaşamadık. Bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Hepiyi Sigorta Çözüm Merkezi /Şikayet Yönetimi

Murat
Murat

31.05.2024 / 59 acn 165 araç kaza yaptı. Daha sonra perte ayrıldı. Dosya kapatıldı Sigorta önce kendi ödemesini yaptı Sovtaş ödemesini beklerken Sigorta onay vermediği için ödeme. Yapılmadı. Arabuluculuk dosyasını imzalamazsak ödemeyi yapmayacaklarını söylediler Zorla imzalatmak istemiyor Ve 3 ay oldu. Halen çözüm yok

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Hepiyi Sigorta’dan Bilgi Alamama Ve Hukuki Süreçte Mağduriyet

14 Temmuz 2025 22:48
Tugce sonuçtan çok memnun

14 Ekim 2024 23:25
"Sorunumuz çözüldü teşekkür ederiz"

25 Kasım 2023 04:38