05 Kasım 2024 16:54

Hepsiburada üzerinden iPhone 15 256 GB telefon alıyordum alışveriş kredisiyle başvuruyu ilettim Kuveyt Türk bankasını seçtim sözleşmeleri onayladım kredi kullandırıldı ancak sipariş oluşmadı. Ekran görüntüleri eklendi. Kuveyt Türk aradım Hepsiburada'ya ödendi diyorlar Hepsiburada'yı aradım 3 gün sonra herhalde iade olur diyor ben şu an ürün alamıyorum. Kredi kullanamıyorum. Mağduriyetim giderilmesini istiyorum. Konuyu CİMER ve BDDK ya şikayetlerimi ilettim. Sisteminiz kötüyse alışveriş kredisi gibi yapınız. Bozuksa yapmayın. geliştirin. Önce boş boş Bu paraya alıkoymaktır. Durumun hemen düzeltilmesini aksi halde mahkemeye vereceğimi beyan ederim. Fiili Kötülük bu.

05 Kasım 2024 16:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

08 Kasım 2024 10:46

Ayça
Ayça

Aynı problemi bende az önce yaşadım ve şikayet oluşturdum. Sorunumun ivedilikle çözülmesini bekliyorum.

10 Temmuz 2024 15:46

11 Aralık 2024 12:02