İzsu Habersiz Yapılan Sayaç Değişimi Ve Kanunsuz Astronomik Su Fatura

İzsu Habersiz Yapılan Sayaç Değişimi Ve Kanunsuz Astronomik Su Fatura
22 Ağustos 2024 15:49

İzsu dan Ağustos 2024 su faturası olarak 6.655 TL fatura geldi. Fatura da kullanım bedeli 570 TL, geriye kalan 6 bin küsur rakam diğer borç olarak belirtilmiş. İzsu Çiğli merkezine gidip durumu sorduğumda sayacımın değiştiğini kalan rakamın sayaç bedeli olduğu söylendi. Sayacımın arızalı olduğundan haberim yok. Değiştiğinden haberim yok. Fatura da görüyorum. Daha sonra sayaç bedeli olarak 6000 TL nasıl olur diye araştırdım ve olamayacağına kanaat getirdim. 185 çağrı merkezini aradığımda 1170 TL sayaç bedeli kalan tutar sayacınızın arızalı olduğu döneme ait tahmini fatura bedeli.! Dendi. 2024 yılında geçmiş faturalarıma bakarak bana bir borç biçmişler.! İnanılır gibi değil. Birisi oturmuş ve elinde hiçbir yasal dayanak olmadan tahminle bana borç çıkarmış. Bu durumu kesinlikle kabul etmiyorum. Yasal olmayan bu durumla ilgili bütün haklarımı kullanacağımı da buradan belirtmek istiyorum.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Mağduriyeti

16 Ekim 2024 10:47

Beklenmedik Yüksek Su Faturası Ve Sayaç Kontrolü Talebi

02 Ekim 2025 23:14
Merve sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Büyükşehir Belediyesi Yüksek Su Faturası ve Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle Mağduriyet

21 Ekim 2025 13:42
izmir-buyuksehir-belediyesi-yuksek-su-faturasi-ve-yetersiz-bilgilendirme-nedeniyle-magduriyet-1.jpg

İZSU Fatura Mağduriyeti

23 Temmuz 2024 13:50