Hacer sonuçtan hiç memnun değil

TÜRKSAT Kablo TV'de BBC Kanallarının Kaldırılması Tepki Çekiyor

13 Kasım 2024 00:42

TÜRKSAT Kablo Hizmetleri BBC kanallarının kaldırılması

BBC First ve BBC Earth kanalları anlaşma sağlanamadığı için kaldırılmış. Ailece izlediğimiz sayılı kanallardı. Kaldırıldığını ancak aradığınızda öğreniyorsunuz. Tüketiciye bir açıklama yapmadan keyfi işlem yapılıyor. İptal edilen kanallar nedeniyle paket ücretinden indirim de yapılmıyor.

Bu yayınların kesilmesi, Kablo TV'nin yayın içeriği ve müşterilerine hizmet kalitesi bakımından çok önemli bir kayıptır. İzlenecek kanalların sürekli azalması aboneliklerin iptali ile sonuçlanacak.

profile profile profile
13 Kasım 2024 10:08 (Şikayetten 9 saat sonra)

Yorumlar (5)

Gurhan
Gurhan

Katılıyorum yorumlara an itibariyle de kanallar hala yok

Esin
Esin

BBC first ve BBC earth kanalları için henüz bir anlaşma yapılmadı, ama alınan ücretler de hiçbir indirim yok Bırakın ücret işini, bo kanallar kişisel olarak benim favori kanallarımdı.

Belkıs
Belkıs

BBC kanalları için TÜRKSAT kabloya üye olduğumun üçüncü günü bu kanalları izleyemez oldum, yayından kaldırılmış. Tek taraflı sözleşme feshi oluyorsa benim de sözleşmeyi koşullarını yerine getirmediği için feshedebilmem gerekiyor.

Murat
Murat

Bizlere bir uyarı yapmadan kafanıza göre kanal iptali yapıyorsunuz. Sonra zahmet edip açıklama yaptığınızda ise anlaşma yapılamadığı gibi saçma sapan şeyler anlatıyorsunuz. Ama biz hâlâ ödemeleri aksatmadan yapıyoruz. Peki siz bilgi vermeden iptal ettiğiniz BBC kanalları için herhangi bir indirim yapıyor musunuz? Hayır tabii ki. Yazıklar olsun. Taahhüt biter bitmez başka operatöre geçeceğim. Başka ülkede olsa dava ederlerdi sizi.

Ayşe
Ayşe

TÜRKSAT Kablo TV'de BBC Earth kanalı artık çıkmıyor. Araştırdığımda bunun yayın listesinden kaldırıldığını öğrendim. Abonelik ücretimi düzenli olarak yatırdığım halde, Kablo TV BBC kanalı ile gerekli anlaşmayı yapmamıştır ve kanalın yayını iptal edilmiştir. Aboneliğim devam ederken bu kanalın yayından kaldırılması aboneleri mağdur etmiştir. Kablo TV BBC Earth gibi kaliteli kanalları listede bulundurduğu sürece mevcut abonelerin devamlılığını koruyabilir. Aksi takdirde aboneleri farklı platformlara yönelecektir. Ben de aboneliğimi değiştirmeyi düşünüyorum. Bu hususta şikayetçiyim.

10 Aralık 2024 15:51

23 Kasım 2024 18:05