Cem sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 10:21

Merhabalar, Cem S********* ben. PNR No: 3172814555. Aliağa - Burhaniye. Kalkış: 26 Haz 2024 09:00. Otobüsü ile seyahat edecektim. İzmir yönünden geldiğim için İzban'da iken Aliağa yazıhaneyi aradım. İsmini sonradan öğrendiğim S**** isimli şahıs bana yardımcı olmak yerine umursamaz bir tavır sergiledi. Destek değil, köstek oldu. Aliağa'ya ilk defa geldiğimi, bilmediğimi, İzban'dayım ve 1 durak gerideyim, yaklaşık 8 ile 15 dakika bir mesafede olduğunu gördüğümü, yetişip yetişememekte tereddüt ettiğimi, gerekirse bir sonraki otobüse bileti değiştirebileceğimi ilettim. Otobüs zamanında mı gelecek, gecikme olabilir mi, nasıl bir yol izlemeliyim diye sorduğumda bir yorum yapamayacağını, bunun kararını kendimin verebileceğini söyledi fakat bunun bir ifade şekli vardır. Kurumsal bir kültür ve yaklaşım vardır. Bunu iletme şekli çok nezaketsizdi. Bu olumsuz yaşadığım tecrübeyi telafi etmelerini bekliyorum. Seyahat esnasında yazıyorum.

28 Haziran 2024 18:15 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Cem
Cem
28 Haziran 2024 21:23

Kısa sürede cevap bekliyorum. Sessiz kalmak suca ortak olmaktır

21 Haziran 2024 20:29
Canatan sonuçtan hiç memnun değil

Canatan
27 Şubat 2024 12:26

14 Nisan 2024 19:44
Kamil Koç Yanlış Yönlendirme Ve İlgisizlikle Kaçan Otobüs
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2024 13:23

Yanlış SMS Bilgilendirmesi Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri