11 Aralık 2024 23:08

LCW markasına ait suluğu 2024 Temmuz ayında kreş alışverişi için satın aldık. Eylül ayında kullanmaya başladık. İlk fotoğraftaki nokta kadar bir türlü geçmeyen kir sandığım leke bir türlü çıkmadı küf olduğunu düşündük fakat üstüne yapıştırılan parçayı kaldırdığımızda altının komple pas tuttuğunu görüp şok geçirdik. Çocuk alışverişlerinde en çok tercih edilen bir markanın çocuk sağlığıyla bu şekilde oynama hakkı olamaz. Paslı su içirdik sayelerinde kim bilir daha kaç kişi farkına varmadan kullanıyor. Bu ürünleri. İnceleme için ürünü istediler yıkanmış diyerek red olarak döndü şaka gibi. Suluğun amacı su taşımak dışında başka ne olabilir. Acaba tabii ki ıslanacak? Sağlam yolladığım ürün sert kırılmaz bir ürün olmasına rağmen bir de utanmadan paramparça yollandı tarafımıza. Dönüş yapılacak denilip asla ilgilenilemedi. Benzer ürünü olanlar mutlaka kamufle amacı takılan o aparatı kaldırıp kontrol etsin altını. Evlatlarımızın sağlığıyla kimse oynayamaz.

11 Aralık 2024 23:31 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Tüm öneri ve görüşlerinizi bize ulaştırabilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

Buket
Buket

Aynı şikayeti yazdım kimseye doğru düzgün dönüş yapılmamış çocukların sağlığını tehlikeye atmak bu kadar basit olamaz

lcw-cocuk-sagligina-tehdit-pasli-suluk-skandali-1.jpg

27 Ocak 2025 22:14