LCW Online Siparişim Zamanında Teslim Edilmedi

28 Ekim 2024 13:18

Merhabalar. Arnavutköy LCW şubesinden online olarak ürün sipariş ettim. 01.21 tarihli siparişim 1 hafta geçmesine rağmen hala mağazaya teslimatı yapılmadı. Verdiğim siparişlerin içerisinde hediye olan ve yetişmesi gereken ürünler var. Dolayısı ile erkenden sipariş vermeme rağmen hala mağazaya teslim edilmedi. Müşteri temsilcisi ile iletişime geçtim yardımcı olmadı. Ürünlerimin Çarşamba gününe kadar elimde olmasını rica ediyorum

30 Ekim 2024 10:57

Merhabalar. 1 hafta önce LCW Waikiki mağazası online alışverişten ürün sipariş verdim. Fakat ürünüm öncelikle mağazaya çok geç teslim edildi. Ürünü 29 Ekim günü mağazadan teslim aldım fakat içinde bulunan bazı ürünleri teslim etmemişler. Ben ürünleri alırken bedenleri yeterince mevcut ürünleri sipariş etmiştim. Siparişimin alınmasına rağmen teslimat günü sistemden ücret iadesi olduğunu gördüm. Benim sipariş ettiğim ürünleri başkalarına mi satılıyor? Veya neden haber verilmiyor? Ben hediye ürün almıştım ve hediye edilecek diye beklerken sisteme giriyorum ve iade olduğunu görüyorum. Bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Yoksa gerekli yerlere tekrar şikayet yapacağımın bilinmesini isterim.

28 Ekim 2024 14:13 (Şikayetten 55 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Tüm öneri ve görüşlerinizi bize ulaştırabilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

Serap sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Edilmeden Teslim Edildi Görünen Siparişim Mağduriyet Yarattı

20 Eylül 2025 13:25
Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Gülsüm
01 Temmuz 2025 13:09
Sevgi sonuçtan çok memnun

15 Ekim 2024 22:57
"Teşekkürler"
Arda sonuçtan hiç memnun değil

LCW Online Siparişim Günlerdir Teslim Edilmedi

29 Temmuz 2025 15:34