Fethiye Erasta AVM Madame Coco

17 Haziran 2024 14:19

16 Haziran'da Fethiye'de Erasta AVM'de mağazayı ziyaret ettim. Bir çamaşır sepeti almak istedim ama fiyatı yoktu. Satıcıya fiyatını sordum. Kız fiyatını bilmediğini dedi. Ayrıca bu sepet ayrı satılmıyor, bir setin parçası ve setin fiyatının ne kadar olduğundan veya hangi parçaların dahil olduğundan emin değilim dedi. Bu bilgiyi doğrulayıp doğrulayamayacağını sorduğumda hayır dedi. Çünkü (şimdi alıntı yapıyorum) : “Çok uzun sürecek”.
Bunun yerine kız tamamen aynı sepeti almayı önerdi, sadece çok kirliydi. Üzerinde zaten fiyat etiketi olduğu için satabileceğini söyledi. Her iki sepetin de tamamen aynı göründüğünü ve temiz olanı almak istediğimi söyledim ancak satıcı yine fiyatı bilinmediği için satamayacağını ve fiyat açıklığa kavuşturmakla uğraşmak istemediğini söyledi. Pardon ama neden o zaman bu tür satıcılar bu mağazada çalışıyorlar ve bunun için para alıyorlar? Satıcı, müşterinin fiyatı bulmasına bile yardımcı olamayacak kadar tembeldir çünkü bu uzun zaman alır. Şaka gibi.
Daha maliyetli bir set almaya hazırdım ve başka birkaç ürün daha almak istedim ama bu düzeyde bir hizmetten sonra bu mağazadan başka bir şey almayacağım, teşekkürler.

17 Haziran 2024 17:47 (Şikayetten 3 saat sonra)
25 Haziran 2024 14:57

28 Temmuz 2023 23:42
Özge sonucu yetersiz buldu

Ankara Cepa AVM Madame Coco Personelinin Saygısızlığı

29 Eylül 2024 21:34
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Madame Coco'da İlgisiz Personel Ve Zorlayıcı Alışveriş Deneyimi

29 Ocak 11:00

Park Afyon Madame Coco Mağaza Sorumlusunun Müşteriye Saygısız Üslubu

19 Temmuz 2023 12:13
Sağra sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 12:10
TrustBuy Güven Skoru