Cennet sonuçtan hiç memnun değil

Madame Coco Mağazada Poşet Krizi ve Saygısız Davranış

31 Aralık 2024 17:48

Ankara Etimesgut Optimum'da bulunan Madame Coco mağazasından daha önce de alıp kalitesinden memnun kaldığım çift kişilik çarşaf takımından 31/12/2024 saat 13.40 sıralarında aldım. Satış danışmanı G*** ya da G*** Hanım ellerinde poşet kalmadığını söyledi. Ben de kendilerine elimde çarşafla dolaşamayacağımı söyleyip kendisinden poşet bulmasını rica ettim. O da yapabileceği bir şey olmadığını söyledi. Bunun üzerine üst üste Madame Coco müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetlerindeki beyefendi benden telefonu G*** Hanım'a vermemi istedi. Onunla konuştuktan sonra G*** Hanım bana başka bir firmanın poşetini getirdi. Ben de ona, 'Madem bunu yapabiliyordun, neden beni beklettin ve zora soktun? ' diye sordum. Bana 'Size yardımcı olduğuma pişmanım.' dedi. Bana yardımcı olmadı, yan taraftan bana poşet getirdi. Bir de bana hakaret etti. Satış danışmanınıza herhangi bir kötü söz söylemememe rağmen bir müşteri ile nasıl böyle konuşabiliyor? Aldığınız personele müşteriler ile nasıl iletişime geçeceği ile ilgili neden eğitim vermiyorsunuz? Eğer eğitim veriyorsanız bu personelinizin yeniden eğitime alınmasını istirham ediyorum. Ayrıca, nasıl mağazanızda poşet olmuyor? Neden önlem almıyorsunuz? Sorumlular hakkında işlem yapmanızı rica ediyorum.

01 Ocak 09:50 (Şikayetten 16 saat sonra)
Cennet
04 Ocak 10:53

Arayan Mağaza sorumlunuz sorunları çözemedi hala Ankara Optimum mağazanızda poşet olmadığını söyledi ayrıca bana edepsiz diyen çalışan da özür dileme lütfunda bulunmadı

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Açılan Ürün Değişiminde Yaşanan Sorun Ve İletişim Eksikliği

18 Kasım 2024 20:44
Murat sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 18:34

Hüseyin