Martı Kapanma Sorunu Martı Kapanmıyor

13 Mayıs 2024 20:02

13.05.2024 tarihinde Martı'yı kullandık, 5 dakika sürdük ancak teknik bir sorundan dolayı kapatmak istediğimizde problem yaşandı ve 7-8 dakika kapanmadı; ücret de işlemeye devam etti. Benim scooter'im şans eseri kapandı ancak erkek arkadaşımınki kapanmadı. Müşteri hizmetlerini aradığında teknik bir sorundan dolayı o gün gerçekleşen tüm sürüşlerin ücretsiz olacağı belirtildi fakat ben, ödemem gereken tutarın iki katını ödemiş oldum. Martı müşteri hizmetlerine kesinlikle ulaşamadım. Martı gibi bir uygulamadan böyle bir sorun beklemezdim ve mağdur oldum.

15 Mayıs 2024 07:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

08 Haziran 2024 16:23

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

Martı Uygulaması Hata Veriyor Ve Kullanmadığım Süreler İçin Ücret Alınıyor

Murat
15 Ağustos 2025 19:04
marti-uygulamasi-hata-veriyor-ve-kullanmadigim-sureler-icin-ucret-aliniyor-1.jpg

Aytaç
16 Mart 2024 14:29
Gamze sonuçtan çok memnun

Gamze
13 Mayıs 2024 21:10
"O gün yaşanılan yoğunluk probleminden kaynaklı yaşanan bir problem olduğu bildirildi ve zaten aynı gün içinde sürüşüm tamamen iade edildi. Teşekkürler..."
Martı Destek Ekibine Ulaşamama
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Martı Scooter Kullanımında Uygulama Hatası Nedeniyle Fazla Ücretlendirme Ve İade Sorunu

Yasin
09 Eylül 2025 06:38
marti-scooter-kullaniminda-uygulama-hatasi-nedeniyle-fazla-ucretlendirme-ve-iade-sorunu-1.jpg
Emre sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2023 01:05