Galip sonuçtan hiç memnun değil

Mavi Çalışanlarının Lakayıtlığı

Mavi Çalışanlarının Lakayıtlığı
02 Eylül 2024 22:21

1 Eylül 2024 pazar günü İstanbul Özdilek AVM Mavi mağazasından 4 adet kot pantolon aldım. 3 adetini paçası yapılmak üzere bıraktım. Bana yarın akşam 19.00 dan sonra gelip alın dendi. Bugün 02 eylül 2024 akşam 19.08 de mağazaya gittim. Kasada 2 kasiyer vardı. Önümde 4 müşteri vardı. Öndeki müşteri bir şeyler değiştirmek için uğraşıyorken 2. Kasiyer kasadan ayrıldı. 8 dakika sonra 2. Kasayı açabilecek kimse yok mu diye sordum. Kasadaki mavi gömlekli, siyah saçlı, sakallı kişi diğerlerinin molada olduğunu söyledi. 22 dakika sonra sıra bana geldi. Terzi onarım fişini alınca birilerini çağırdı. İçeriden gelen erkek çalışana içeride kimse yok dedi. Karşılığında biliyorum diye cevap aldı. Daha sonra dün bana ürünleri satan bayan çalışan geldi. Aradı baktı benim pantolonlar yok. Hem çağırıp, hem sırada bekletip hem teslimat yapılamaması nedeniyle mağaza müdürü ile görüşme talep ettim. Kasadaki aynı erkek çalışan ben yardımcı olayım dedi. Tüm personeli aynı anda molaya mı gönderdiniz dedim. Önden gelip bana söyleseydiniz yardımcı olurdum dedi. Alay eder gibi. Sen daha elemanını mağazaya çağırdığında azar işitiyorsun nasıl bana yardımcı olacaksın. Pazar terzi kapalı dedi. Bilmiyor musunuz beni çağırdınız dedim. Bir özür dilemek bile yok. Boşuna mağazaya kadar gittim. Sırada 22 dakika bekledim. Elde var sıfır döndüm eve geldim. Yarın akşam gel deliler. Mağazanızdaki özellikle bu iki çalışanınızdan şikayetçiyim. İnsanların hem parası, hem zamanı değerli. Keyfine göre hareket edemezsiniz. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duymalı. Sadece satmak için boş laf söylemeye gerek yok.

03 Eylül 2024 09:01 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın Galip A., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

03 Eylül 2024 11:11

Şikayetime geri dönüş yapıldı. Ancak henüz çözümlenmedi. Çalışan hakkındaki yaptırımın tarafıma bildirilmesini bekliyorum.

Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Çağlar
06 Ocak 2024 00:00

Esra
06 Ocak 2024 15:29
Mavi İlk Giyinmede Arızalı Ürünü Kabul Etmediler Şikayetçiyim
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih

Müşteri Hizmetlerinde Büyük Hayal Kırıklığı
Ali sonuçtan çok memnun

Ali
02 Mart 2024 12:28
"Hızlı dönüş yapıp sorunu çözdüğünüz için teşekkürler"

Mavi Kategorileri