Ceren sonuçtan çok memnun

Mavi Mağaza Kampanya Hayal Kırıklığı
11 Kasım 2024 02:14
Ceren'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Dün gitmiş olduğum Metromall AVM'de Mavi mağaza girişinde kampanya yazısını gördük. Alışveriş yaparken çalışan arkadaştan doğrulama bilgisi aldık. Evet, öyle kampanyanın olduğunu, bir sonraki alışverişte kullanabileceğimizi ve 24 saat içinde kuponun yükleneceğini söyledi. Eşimle 5.060 TL'lik alışveriş yaptık. Kartımda 165 TL'lik kupon vardı, artık yok. Puan yüklenmiş mi diye baktım, 357 TL'lik puan gördüm. Nerede 500 TL kupon? Nerede 165 TL olan kupon? Bu nasıl bir durum böyle. 2500 artı 2500 TL alışveriş yapıp 500 kupon almak daha mantıklıymış. Kesin kendilerini haklı çıkaracak bir şeyleri olacak ama bu kabul edilebilir bir şey değil. Müşterilerinizi ne duruma koyduğunuzu görmelisiniz. Bir daha Mavi'nin kapısından girmem.

11 Kasım 2024 09:52 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sayın Ceren İ.., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

13 Kasım 2024 12:59

Murat
06 Kasım 2024 18:14
Mehmet sonuçtan çok memnun

06 Kasım 2023 12:06
"Puan yükleme işlemi biraz geciksede, sonuç olarak mağduriyetim giderildi. Memnunum. Benim ile iletişime geçen hanımefendiye de ayrıca teşekkür ederim."
Erkan sonuçtan çok memnun

Erkan
02 Kasım 2023 17:12
"Sorunumu çözen yardımcı olan yetkiliye teşekkürler"
Mavi Kartuş Puan Yalanı
Mavi Kartuş Puan Yalanı