Halil sonuçtan çok memnun

23 Eylül 2024 18:59

Merhaba. Şanlıurfa Piazza Avm'den Mavi mağazasında kot pantolon aldım ve eve gittiğimde sol bacağın diz altından bariz bir şekilde kumaş hatası olduğunu fark ettim ve mağazaya değişime gittiğimde bana " kalite ekibine göndermemiz gerektiğini" söylediler. Daha sonra bana yapılan dönüşte " üretim kaynaklı bir hataya rastlanmadığı"söylendi. Kumaşta üretim kaynaklı hata olduğu bariz açık ve bunu anlamak için hiç kimsenin kalite ekibinde çalışmasına gerek yok, sokaktan geçen biri dahi kumaş hatası olduğunu anlar. Değişim ya da iade yapılmaz ise Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Bu ülkede hukuk var yargı var. Kimse kimsenin parasını çalamaz edemez. Mavi firmasının yaptığı resmen hukuksuz bir eylemdir. Şikayet No:1002521266

24 Eylül 2024 09:05 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın Halil K., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

24 Eylül 2024 09:46

Sorunum beni arayan bayan tarafından çözüldüğü için kendisine çok teşekkür ederim

Emir sonuçtan hiç memnun değil

Emir
13 Eylül 2023 17:07
Şükrü sonuçtan çok memnun

Şükrü
12 Eylül 2024 17:58
"Sorunu çözdüğünüz için teşekkürler"
Özgür sonuçtan çok memnun

Özgür
26 Ekim 2023 13:47
"İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim."
Sefa sonuçtan çok memnun

Mavi Hatalı Üretim Ve Mağduriyet

Sefa
20 Kasım 2023 11:23
"Mavi müşteri ilişkilerinden Atiye Hanım, çok başarılı mavi'nin kıymetini bilmesini dileğiyle teşekkürler Atiye Hanım :)"
Ali sonuçtan çok memnun

Ali