29 Kasım 2024 21:09

Ankara Etlik Metro Gross Marketten 29.11.2024 tarihinde kasap reyonundan 1 kg yağsız kıyma çektirerek, 1,17 kg da soğuk odada hazır olan çekilmiş %20 köftelik kıymadan aldım. Eve geldiğimde ikisini karıştırıp köfte yapacaktım. Fakat hazır çekilmiş aldığım kıyma siyahlaşma mı desem morarma mı desem garip bir renkti. Akşam 20.00 gibi iade için götürdüğümde iade bölümündeki bey (adı O*** olabilir) oldukça rahatsız edici bir tavırla bunun gayet normal olduğunu iade alamayacağını söyledi. Ben defalarca bu şekilde buradan aynı üründen aldım ilk defa başıma geliyor dediğimde de bunu beğenmediyseniz kasaptan çektirseydiniz dedi. Marka değeri bu kadar büyük bir firmanın bu tarz muameleyle bozuk ürünü satması ayrıca sorgulanması gereken bir başka konu. Sürekli alışveriş yaptığım Metro markete bir daha adımımı atmayacağım gibi bunu her platformda da paylaşacağım. Bu ürünü de Tarım İl Müdürlüğüne götürüp şikayette bulunacağım.

01 Aralık 2024 12:49 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. En kısa sürede çözüme ulaştırmak için sizinle iletişime geçeceğiz. Teşekkür ederiz.

04 Aralık 2024 15:32

Değerli Müşterimiz, Şikayetinize yönelik inceleme süreci tamamlanmıştır. Çağrı Merkezimiz aracılığıyla size gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MetroGross'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Metro Grossmarket Aldığım Etler Bozuk Çıktı, Param Çöpe Gitti!

21 Ağustos 2025 11:04
Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Aldatıcı Yağ Oranı: Metro Market Kıyma Şikayeti

04 Nisan 2025 22:45
Kemal sonuçtan çok memnun

02 Kasım 2024 18:44
"Her ne kadar buradan şikayetimi ilettiğimde sonuç alabilmiş olsam da yakın ilgi ve kesin çözüm için teşekkür ederim."
Metro Market'te Balık Alışverişinde Hayal Kırıklığı Ve İlgisizlik
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2023 18:48
Metro Grossmarket Bozuk Mal Satışı
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Metro Grossmarket Metro Marketin Sinir Dolu Kıyma

05 Mart 2024 19:58