Modalife Sorumsuz Ve Müşteriyle Resmen Dalga Geçen Bir Şirket

Belgin
04 Eylül 2024 21:25

Bu kadar sorumsuz ve müşteriyle resmen dalga geçen bir şirket olamaz. 07.08.2024'te koltuk takımı aldık İzmir Karabağlar mağazasından. Satış sorumlusu 24 Ağustos'ta geleceğini söyledi. İş yerimden izin alıp tüm gün bekledim, ne gelen var ne de giden. Satış sonrası hizmet adı altında bir numara verdiler.

Kesinlikle açan yok, belki 50 kere aradım ama hiçbir şekilde kimseye bağlanmıyor. Telefonu resmen açıp kapatıyorlar. Bu yüzden Karabağlar mağazasını aradım, mağduriyetimi belirttim. Gelecekler diye evimde olan koltuk takımımı da çıkarttım. 28 Ağustos'ta gelecekler dediler, gene ne gelen var ne de giden. Artık iptalini istiyorum dedim, kusura bakmayın hanımefendi, işte tırlarda arıza oldu. Aksilik oldu.

04.09.2024'te kesin gelecek dendi, tamam dedim. 03.09.2024'te arandım, yarın ürün teslimatınız olacak denildi. 04.09.2024'te ne gelen var ne de giden. Resmen insanlarla dalga geçiyorlar. İşin kötüsü, bu yüzden iş yerimden 3 kere izin almak zorunda kaldım. Benim iş kaybımı kim karşılayacak ve 10 günü geçkindir salonumda oturacak yer yok, yerde oturuyorum. Yarın gene iş yerimden izin alıp ürün iptali için mağazaya gideceğim.

Nereden baksanız her yönüyle bana bayağı bir maddi zarar açtı. Hayatımda yaptığım en büyük hata. Bir daha asla mağazanın önünden bile geçmem. Çok sinirliyim. Karşınızda bir muhatap bulamıyorsunuz. Kesinlikle telefonu açmıyorlar.

07 Eylül 2024 09:57 (Şikayetten 2 gün sonra)

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2025 13:50
Hasarlı Ürün Teslimatı Ve Yetersiz Satış Sonrası Hizmet Nedeniyle Mağduriyet
hasarli-urun-teslimati-ve-yetersiz-satis-sonrasi-hizmet-nedeniyle-magduriyet-6.jpg
hasarli-urun-teslimati-ve-yetersiz-satis-sonrasi-hizmet-nedeniyle-magduriyet-4.jpg
hasarli-urun-teslimati-ve-yetersiz-satis-sonrasi-hizmet-nedeniyle-magduriyet-3.jpg
hasarli-urun-teslimati-ve-yetersiz-satis-sonrasi-hizmet-nedeniyle-magduriyet-1.jpg
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 11:32
Modalife Muhatap Bulamıyorsun, Aradığım Hiçbir Numara Açmıyor.
Modalife Muhatap Bulamıyorsun, Aradığım Hiçbir Numara Açmıyor.
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 21:53
Modalife Mobilya'da Teslimat Sonrası Hayal Kırıklığı
Modalife Mobilya'da Teslimat Sonrası Hayal Kırıklığı
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 19:29

Kusurlu Ürün Teslimatı Ve İlgisizlik