Ömer sonucu yetersiz buldu

Son Dakika Bilet İptalinde Yaşanan Sorun Ve İade Talebi

Ömer
27 Ekim 2024 02:19

obilet.com sitesi üzerinden 6****22 PNR numarasıyla İstanbul'dan İzmir’e 27 Ekim saat 01.00 için bilet almaya çalışırken yanlışlıkla 26 Ekim 01.00 e bilet aldım. Bu bileti, 00.45 de yani otobüs kalkış saatinden 15 dakika önce almış oldum. Durumu fark edince hemen müşteri temsilcisi ile görüştüm. Müşteri temsilcisi iptal işlemlerinin ancak 2 saat öncesine kadar yapabiliyoruz dediler. Ama otobüs biletini son 15 dakikada almama müsaade eden bir sistemleri varsa son 15 dakikada iptal etme sistemleri de olmalıydı. 15 dakikada evden otobüse yetişmem imkansızdı. Karşılığında bir hizmet almadığım halde, tarafımdan haksız yere alınan 550 liranın tarafıma iadesini talep ediyorum.

27 Ekim 2024 08:25 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, 12 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

27 Ekim 2024 10:28

Merhaba, İletişim numaranız üzerinden sizleri aradık ancak ulaşamadık. İletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili görüşmek için sizlere en kısa süre içerisinde 0-850-532-62-58 numaramızdan tekrar ulaşmaya çalışacağız. 📞 Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

27 Ekim 2024 11:29

Merhaba, İletişim numaranız üzerinden sizleri birçok kez aradık ancak ulaşamadık. İletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili görüşmek için sizlere en kısa süre içerisinde tekrar ulaşmaya çalışacağız. 📞 Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

27 Ekim 2024 15:51

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
04 Nisan 15:07