Hasan sonuçtan çok memnun

Open English Devredilen Üyelik İçin İzinsiz Ödeme Alındı

09 Eylül 2024 18:20
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri deneyimi departmanından Burak Bey tarafıma ulaşmış ve sorunum çözmüştür. Kendisinin ilgisi ve nazik davranışı için teşekkürler ederim.”

Open English'ten aldığım 2 al 1 öde kampanyasından aldığım üyeliklerin ikisini de devrettim. Tekrar ediyorum, ikisini de başkalarına devrettim. 1. yılın sonunda benim kullanmadığım hesaplar için benden ödeme alınmıştır ve bu durumla alakalı öncesinde bana hiçbir şekilde ne mail yoluyla ne de telefonla ulaşılmamıştır.
Devrettiğim kişi bilgileri güncellemediği için benden kesmişler. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Devrederken Open English'i arayıp özellikle aboneliğin güncellenmesini ben yapmayacağımı, devrettiğim kişinin yapacağını söyledim. Devrettiğim kişiye ulaşamadıkları ve bilgileri güncellemediği için, benim kredi kartım sistemde kayıtlı olduğu için benden ödeme alınmış. Devretmek kelimesinin bence anlamını bilmiyorlar. Benim rızam olmadan hesabımdan para çekilmiştir. Sonuç olarak paramı iade edemeyeceklerini söylüyorlar.

09 Eylül 2024 18:26 (Şikayetten 5 dakika sonra)
Hasan
09 Eylül 2024 18:31

Ben zaten kaç gündür size ulaşıyorum. Verdiğiniz cevap şirket politikası gereği ödemeniz geri iade edilmeyecektir diyorsunuz. Ben sizinle çözmeye çalıştım ama çözüm alamadım. Buradan en azından diğer kullanıcılar bu başlığı görürler de onlarında benim gibi rızası olmadan parasını almazsınız. Halen de paramın iadesini istiyorum

Hasan
11 Eylül 2024 18:04

Mehmet sonuçtan çok memnun

01 Ağustos 2024 18:56
"Çözüm odaklı yaklaşımları için çok teşekkür ederim. Firmayı kullanmaya devam edeceğim."

09 Eylül 2024 22:30
Hakan sonuçtan çok memnun

04 Kasım 2024 00:00
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"
Betülay sonuçtan çok memnun

31 Ağustos 2024 21:21
"Arkadaşlar süreç ile ilgili mağduriyetim Open English tarafından giderildi. Destek için İlkay Hanıma teşekkürler"
Çağrı sonuçtan çok memnun

18 Aralık 2023 14:01
"Geri dönüş ve şikayetimin giderilmesi açısından teşekkürler. Keşke buraya yazmadan önce sorunum çözülebilseydi."